Foto’s fietstocht 2017

Klik op de foto om het  hele album te bekijken!

Fietstocht 3 juni 2017

poster_stichting-nicolette_fietstocht-2017-01

Zaterdag 3 juni 2017 is er weer een gezellige en sportieve fietstocht voor Stichting Nicolette

Op die dag zullen er door Stichting Nicolette weer diverse tochten worden verzorgd door het Westland en richting Zeeland. Door de variatie aan routes is er voor ieder wat wils. En zoals u gewend bent van Stichting Nicolette is alles tip top verzorgd. Alle tochten zijn inclusief drinken en wat lekkers onderweg. Na afloop van de inspanning kunt u nog blijven voor een buffet. Ook zal er dan weer een leuke loterij gehouden worden. Natuurlijk gaat de opbrengst geheel naar de Westlandse kinderen met een beperking.

Start en finish zijn op de kwekerslaan 7 in ’s Gravenzande. Kinderen tot 10 jaar mogen gratis deelnemen.

Voor de fanatieke fietsers zijn er twee langere tochten van 120 en 80 kilometer. Deze zijn voorzien van eten en drinken onderweg. Voor 30 euro per inschrijving kunt u hieraan deelnemen.

Doet u de 120 kilometer dan staat om 9:30 koffie met wet lekkers voor u klaar. U vertrekt om 10:00 uur. De 80 kilometerrijders kunnen om 10:30 aanschuiven en zullen ook na koffie en lekkers om 11:00 uur vertrekken.

Tijdens deze ritten zult u overvaren bij Maassluis. Ook dit is bij de prijs inbegrepen.

Doet u het liever rustig aan. Dan zijn de kortere ritten van 35 en 12 kilometer een goede optie. Voor slechts 20 euro heeft u dan een gezellige en compleet verzorgde activiteit.

U kunt dan om 12:00 uur starten met koffie en een broodje. De 35 kilometer kan om 12:30 uur vertrekken en de 12 kilometer om 14:30 uur. De kortste afstand mag natuurlijk ook gelopen of gestept worden. Wat u wilt.

Wij hopen natuurlijk weer op een hele gezellige dag met veel enthousiaste rijders. Voor meer informatie kunt u kijken op de site: www. Stichtingnicolette.nl

Opgeven kan via tel: 06-53735563 of via de mail: info@stichtingnicolette.nl

Actie bowlingvereniging De Lier

In het weekend van 21 op 22 april was het de Nacht van de Lier waarin teams van 5 personen + eventuele reservespelers de hele nacht 12 uren, tegen elkaar hebben gestreden met ludieke acties en momenten tussendoor
Er werd gespeeld door ervaren en recreanten bowlers,
de recreanten kregen extra bonus punten om het op deze manier wel eerlijk te spelen.

Door diversen sponsors werden er prijzen ter beschikking gesteld die je kon winnen, maar er werden er ook een aantal tegen opbod verkocht.  Dit alles leverde  een mooi bedrag op van 700 euro.

Langs deze weg willen wij bowlingvereniging De Lier nogmaals bedanken voor hun inzet.

dsc03047

dsc03045

dsc03022

Opbrengst Actie Albert Heijn Hoek van Holland

Met de statiegeldbonnen actie van Albert Heijn uit Hoek van Holland is het geweldige bedrag van 893,45 euro opgehaald!

Hartelijk dank!

Zaterdag 3 juni 2017 fietstocht voor Stichting Nicolette.

Op zaterdag 3 juni is er weer de fietstocht voor stichting Nicolette.

Binnenkort volgt meer informatie, maar noteer alvast deze datum.!

Sportmiddag zaterdag 4 maart

Zoals vele wel weten heeft de Stichting Nicolette een pittig jaar achter de rug en zijn er geen evenementen meer georganiseerd.

Inmiddels hebben wij de draad weer helemaal opgepakt en gaan we er weer tegenaan.

We starten dan ook met een sportieve middag in Hoek van Holland. Opgeven is wel noodzakelijk voor deze middag. Het beloofd een varierende middag te worden en er zijn verschillende activiteiten waar je je voor kan opgeven.

Wij gaan sportief 2017 in!!! Sport gezellig mee voor het goede doel!

poster_stichting-nicolette_sportmiddag-01

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16