Opbrengst broodje van de maand

cannes-en-stichting-nicolette-opbrengst

Cheque van Green Partners

Op maandag 8 augustus heeft de Stichting Nicolette een mooie cheque ontvangen ter waarde van €1000,00 van Green Partners. De medewerkers werden met het kerstgeschenk van 2015 verrast met een bon waarmee zij zelf een cadeau konden kiezen en/of een donatie konden doen aan de Dutch Flower Foundation. Na een verdubbeling van het ingezamelde bedrag door Green Partners en een aanvulling door de Dutch Flower Foundation werd deze prachtige cheque aan de Stichting overhandigd

Boerenmarkt op de Karperhoeve

18 juni is staan wij op de boerenmarkt op de Karperhoeve van 10.00 to 17.00 uur.

Boerenmarkt

ISW Hoogeland goede doelen dag

Afgelopen week heeft Stichting Nicolette een geweldige cheque mogen ontvangen van €3089,56 van het ISW Hoogeland, na aanleiding van hun goede doelen dag!!! Iedereen bedankt voor hun medewerking!!

isw-goeddoel

Afgelast fietstocht 4 juni 2016

Het bestuur van de Stichting Nicolette heeft besloten, wegens verschillende omstandigheden, dat de fietstocht die gepland stond op zaterdag 4 juni 2016 niet door gaat. Ons excuus hiervoor. Wij hopen volgend jaar weer op een geweldig evenement.

Tennistoernooi op VT de Hoek

Wanneer?  Zondag 19 juni

Tijd? 12.30-17.00

Voor wie? Voor leden en niet leden van VT de Hoek/ iedereen die het leuk vindt om te tennissen en een bijdrage wilt leveren aan een goed doel in het Westland

Kosten; 17,50 Dit is inclusief een  lekker broodje, drankje en een gezellige middag

Doel: De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Nicolette

Wat doet Stichting Nicolette?

Stichting Nicolette biedt de mogelijkheid aan kinderen in het Westland met een beperking, om dolfijntherapie te volgen op Curaçao.

Omdat je als iedere ouder het beste wilt voor je kind, pak je alle kansen en mogelijkheden aan om vooruitgang te boeken. Dolfijntherapie is een kostbare aangelegenheid, de stichting betaalt de therapie en vliegtickets voor het kind en 1 ouder.
Verder helpt en begeleid de stichting bij het boeken van de reis, en het zoeken naar het juiste verblijf op Curaçao.

Wie doet er mee met deze sportieve middag op Vt de Hoek?.

Opgeven kan bij  Christa Burgersdijk christa.vroegop@hotmail.com 0614370497

of Madeleine Portengen nl_madeleine@yahoo.com