Zaterdag 3 juni 2017 fietstocht voor Stichting Nicolette.

Op zaterdag 3 juni is er weer de fietstocht voor stichting Nicolette.

Binnenkort volgt meer informatie, maar noteer alvast deze datum.!

Sportmiddag zaterdag 4 maart

Zoals vele wel weten heeft de Stichting Nicolette een pittig jaar achter de rug en zijn er geen evenementen meer georganiseerd.

Inmiddels hebben wij de draad weer helemaal opgepakt en gaan we er weer tegenaan.

We starten dan ook met een sportieve middag in Hoek van Holland. Opgeven is wel noodzakelijk voor deze middag. Het beloofd een varierende middag te worden en er zijn verschillende activiteiten waar je je voor kan opgeven.

Wij gaan sportief 2017 in!!! Sport gezellig mee voor het goede doel!

poster_stichting-nicolette_sportmiddag-01

Kerst High Tea

Op zondag 18 december organiseert Brasserie Cannes by Kim in Naaldwijk een gezellige en heerlijke kerst High Tea bij.

Deze zondag is het ook koopzondag in Naaldwijk en vanaf half 3 gaan we starten met deze heerlijke High Tea!

De kosten zijn € 24,95 per persoon, en dat voor het goede doel Stichting Nicolette!

high-tea-dec-2012-55-400x400

Dus hebben jullie zin, tijd en trek? Meld je dan nu aan.

Kom gezellig met je vriendin, zus, schoonzus, moeder, schoonmoeder of buurvrouw! Iedereen is welkom maar vergeet niet aan te melden bij info@stichtingnicolette.nl

kerst_high_tea

Opbrengst broodje van de maand

cannes-en-stichting-nicolette-opbrengst

Cheque van Green Partners

Op maandag 8 augustus heeft de Stichting Nicolette een mooie cheque ontvangen ter waarde van €1000,00 van Green Partners. De medewerkers werden met het kerstgeschenk van 2015 verrast met een bon waarmee zij zelf een cadeau konden kiezen en/of een donatie konden doen aan de Dutch Flower Foundation. Na een verdubbeling van het ingezamelde bedrag door Green Partners en een aanvulling door de Dutch Flower Foundation werd deze prachtige cheque aan de Stichting overhandigd

Boerenmarkt op de Karperhoeve

18 juni is staan wij op de boerenmarkt op de Karperhoeve van 10.00 to 17.00 uur.

Boerenmarkt

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15