01 februari 2016 – 1e therapie dag – Brady

Vanmorgen wakker geworden, eindelijk is het dan zover!  Ik mag gaan zwemmen met de dolfijnen (dacht ik). Maar nee, eerst moest er gepraat worden met pappa en ondertussen ging ik een spelletje doen en een wetsuit uitzoeken. Dat is een pak waardoor je het in het water niet zo koud krijgt.

Mijn maat hadden ze helaas niet dus heb ik een wat grotere aangehad. Na het eerste spelletje was ik er klaar voor en ging ik naar buiten maar ….. ik moest nog maar een spelletje gaan doen want pappa was nog steeds in gesprek met mijn team van vijf personen:

4

Toen dat eindelijk klaar was, mocht ik dan toch naar beneden om mij klaar te maken voor het zwemmen met de dolfijnen.

De komende twee weken mag ik zwemmen met Chabelita. Chabelita is een vrolijke veel pratende dolfijn. (Hij lijkt wat dat betreft een beetje op mijn vader.)

Eerst hebben we vanaf het dock kennis met elkaar gemaakt en daarna mocht ik het water in. Dat was een hele ervaring. In het begin was ik echt bang. Een dolfijn is heel groot en in zijn bek heeft hij heel veel tanden. Ik heb dus eerst in het water gezwommen zonder dolfijn en die kwam er later langzaam bij. Daarna vond ik het helemaal niet eng meer en heb ik de dolfijn geaaid, samen mee gezwommen en mee geracet. Dat racen vond ik nog het leukste van alles. Lekker snel door het water hangend aan zijn rugvin.

1 2

We hebben ook kunstjes samen gedaan. Hij ging door een hoepel springen, heel hoog over een stok heen springen en hij kwam de bal terug brengen die ik weg gegooid had. Helemaal op het eind heb ik hem als beloning nog twee visjes mogen geven. Daarna gingen we douchen in een buiten douche. Veel te koud water natuurlijk dus kort gedoucht. Tterug in de Dolphin Suite heb ik lekker lang onder de warme douche gezeten.