05 februari 2016 – 5e therapie dag – Chabelita

Zo hallootjes, hier ben ik weer. Ik begin gelijk met het antwoord op mijn vraag van gisteren want ik heb jullie zoveel te vertellen. Het antwoord is: wij kunnen een kwartier lang onder water blijven.
Zo en nu steek ik eens ff van wal. Die filmgozer was er weer en hij had nog iemand bij zich om foto’s te maken.
Ik was natuurlijk op mijn best gekleed en had mijn haren eens goed in de rollers gezet gisteravond. Vandaag had ik dus de mooiste krullen. Je moet natuurlijk wel een beetje indruk maken. Brady maakte een grote sprong in het water en mijn haar zat gelijk door de war. Nou ja vooruit maar. We zijn weer langzaam begonnen en daarna hebben we elkaar omhelst en ff lekker lang geknuffeld. Toen zette Brady zijn duikbril weer op. Dat duurde wel heel lang want er liep iedere keer water in. Toen die eindelijk goed zat heb ik hem weer de mooiste plekjes en gekleurde visjes laten zien.
Toen ging die gozer er ineens uit. Nou ja had ik ff de tijd om goed te poseren en mij van de beste kant te laten fotograveren. Na een hele tijd jumpte Brady en Merel weer het water in. We hebben gelijk maar eens lekker met de surfplank door het water geraced. Daarna, en dat moeten jullie niet verder vertellen, hebben we gezoend. Tjeetje wat kan die Brady lekker zoenen. Maar uhh dat vertellen jullie niet verder toch?6
Daarna heb ik nog wat gesprongen en kreeg ik nog een lekker visje van Brady. Maandag komt hij pas weer terug, maar volgens mij komt die maffe vader van hem zwemmen morgen. Maar ik wens Brady een prettig weekend en niet teveel drinken bij de carnaval mannetje. Toedeledokie tot maandag.
Ojee bijna weer vergeten de vraag van vandaag. Het wordt een hele moeilijke omdat jullie een heel weekend hebben om het op te lossen. Jullie weten misschien dat wij geen water drinken. Maar wij hebben vocht en vet nodig. Welke vis eten wij om vocht binnen te krijgen en welke vis eten wij om vet binnen te krijgen? Tot maandag.
Chabelita