06 februari – 07 februari 2016: Weekend

Hallo allemaal.

Hier even een kort verslag van afgelopen weekend. Zaterdag mocht mijn vader met de dolfijnen zwemmen. Ik heb mij rot gelachen want hij vond het niet makkelijk. Nu moet ik zeggen dat hij ook met twee dolfijnen tegelijk mocht zwemmen en dat valt niet mee. Toen ze hem allebei een zoentje mochten geven was het net of hij een linkse en rechtse hoek kreeg zo hard ging het. Ik vond het gestuntel van hem wel leuk en heb mij rot gelachen.

3

 

Zondag zijn wij om zeven uur in de ochtend opgestaan. We zijn toen naar de stad gelopen wat ongeveer een anderhalf uur duurt. De stoepen zijn niet zoals bij ons en er zitten overal kuilen, hobbels en stukken zand. Met de rolstoel was dit een soort rally. Toen we eindelijk in de stad waren hebben we eerst een foto van de letters Curaçao met mij ervoor genomen. Dit had ik juf Kitty belooft dus misschien willen jullie hem aan haar laten zien.

4

 

Daarna zijn we over de pondjesbrug de route afgelopen waar de carnavals stoet langs zou komen. Toen mijn vader het lopen zat werd hebben we in de schaduw wat gedronken en gegeten. Mijn vader was het toch niet helemaal eens met de plek waar we zaten en toen zijn we weer een stukje terug gelopen. Op een gegeven moment kwamen we op de rode weg die met carnaval Hanchi Polar heet. Hanchi Polar betekent ijsbeer en die weg werd door polar bier gesponsord. Nu is mijn vader (tot mijn grote verdriet) altijd in voor een praatje en zo kon het dus gebeuren dat we op het mooiste gedeelte van de route bij een familie uit Curaçao zaten die van Polar bier waren. We hebben de hele dag gratis hapjes en drinken gehad!!!! Toen de optocht begon was het half drie en ik heb muchos tietos en billos gezien.

5

 

Dit kon mijn vader wel waarderen zag ik. Het einde van de stoet was om half acht in de avond. Daarna hebben wij de familie bedankt en zijn terug gelopen naar het hotel. Ik ga morgen maar eens flink uitslapen want ik hoef pas om een uur bij de therapie te zijn.

Dikke doei allemaal