10 september 2016

NOG 2 NACHTJES SLAPEN!!

Het begint nu echt dichtbij te komen!! Gisteren zijn de andere opa en oma geland en dat wil zeggen dat het nu echt bijna gaat beginnen! Bij Tess merken we nog niet veel van de spanning maar bij ons als ouders en grootouders begint het wel te komen.

Gisteren kregen we de map met alle informatie over Tess en der therapie. We moeten maandag om 07:30 uur bij het trainingscentrum zijn!! We hebben dan eerst een praatje met onze begeleidster, Bibi, en daarna zal Tess gaan beginnen met de therapie. Ze heeft dan iedere doordeweekse dag van 08:00 tot 10:00 uur therapie. Wel vroeg maar aan de andere kant ook wel lekker. Het is dan nog niet zo warm en je hebt nog wat aan je dag zullen we maar zeggen 😉 Daarnaast is er voor ons als ouders ook nog een programma wat verder uitgelegd zal worden als we het gesprek hebben gehad. Wie denkt dat wij alleen maar genieten van het mooie weer en eiland nou dan heb je het mis haha 😉 Als je de inhoud van de map leest dan besef je nog meer dat het dan eindelijk gaat gebeuren. Het is echt ongelofelijk spannend!! Kunnen de verwachtingen die we hebben worden waargemaakt, misschien wel worden overtroffen of gaat het tegenvallen??!! Deze drie dingen spelen in je hoofd omdat je gewoon nog niet weet waar je aan toe bent. Of dit anders is straks als de therapie is begonnen en we een gesprek hebben gehad met Bibi…..wie zal het zeggen. We gaan uiteraard uit het van beste resultaat en gaan er voor dat Tess er baat bij zal hebben!

Zowel gisteren als vandaag lekker genoten van het heerlijke weer en zwembad. Blijkt maar nog eens dat Tess een echte waterrat is!! Zolang je maar in het water bent met der is ze constant aan het lachen en is ze echt aan het genieten! Misschien komt het wel omdat je vanuit het zwembad een prachtig uitzicht hebt over het trainingscentrum en je ook de dolfijnen kan zien springen! Zou ze het dan toch allemaal beseffen wat er gaat gebeuren….dat kan haast niet anders!

Vlak voor het trainingscentrum is een baai en daar hebben we heerlijk kunnen snorkelen. Als je snorkelt hoor je gewoon af en toe dat piepende geluid van dolfijnen! Als je dat hoort is het zo bijzonder! Verder is het een baai waar heel veel vis in zwemt en ook behoorlijk grote!! Het weekend zal verder in het teken staan van lekker ontspannen en genieten zodat Tess maandag helemaal klaar is voor therapie!!

Om jullie toch nog een beetje jaloers te maken hieronder nog een paar foto’simg_9049 img_5950 img_5926 img_5903 img_5901 img_5886 img_5883