11 september 2016

DE SPANNING STIJGT

Morgen gaat het dan eindelijk beginnen…de therapie!!! Gisteren natuurlijk al beschreven wat dat met je doet als ouders zijnde maar nu het dan echt zo dichtbij komt ben je er nog meer mee bezig. Uiteraard was dit het doel waarom we naar Curacao zijn gegaan maar als het dan eenmaal zover is dan is het toch anders! Je controleert alles toch nog maar een keer voor de zekerheid. Zo hebben we het behandelplan van Tess meegenomen van der school en nog een extra verslag van de fysiotherapeut!!

Vandaag en gisteren maar extra genoten van het eiland. Zo zijn we gisteren lekker gaan wandelen over de boulevard. Nou ja lekker….het is hier altijd warm en benauwd dus echt lekker is anders haha. We deden ruim 1,5 uur over een stukje van 1 kilometer dus het tempo zat er aardig in. Je was blij als je een winkel in kon vanwege de airco :-) Verder even lekker genoten van een heerlijk drankje op Mambo Beach. Wat is het daar heerlijk zeg. Direct aan het kraakheldere water met een heerlijk windje met een wit strand….je waant je echt in een paradijs! Op de achtergrond zie je dan zeeleeuwen en dolfijnen springen. Verder zitten naast je de leguaanen en dat alles met een lekker zonnetje en zo rond de 34 graden!!

Vanavond gaan we vroeg ons bedje in want om 07:30 uur worden we dus al verwacht. De kinderen beginnen net meer in hun ritme te komen met slapen en worden steeds later wakker dus wat dat betreft is de therapie wat vroeg dan. Misschien helpt de spanning mee en zijn we alsnog vroeg wakker….dat zal ongetwijfeld zo zijn!! De laatste uurtjes voordat het dus echt gaat beginnen!!img_6000 img_6019 img_5970