12 februari 2016 – laatste therapie dag – Chabelita

Halootjes hier ben ik weer.

Het was vandaag de laatste dag dat mijn maatje hier was. Nou we hebben er een feestje van gemaakt. We hebben allerlei leuke dingen gedaan.

We hebben ondanks dat mijn neus kapot was geracet, gespetterd en bovenal veel lol gemaakt. Maar helaas er is een tijd van komen en gaan en de tijd van gaan is nu gekomen.

Ik weet nog goed dat je twee weken geleden als een bleekscheetje aankwam en nu ga je poepiebruin weg. Ik weet nog goed dat je twee weken geleden bang voor mij was maar nu vertrouwen wij elkaar door en door. Het waren twee geweldige weken en ik ben blij dat ik je heb leren kennen.

5 6 2

Maatje, vriend het allerbeste in dat koude kikkerland en doe ze allemaal de groeten daar.

Vertel ze gelijk het antwoord maar van welk dier wij afstammen want dat heeft nog niemand geraden. Het gaat je goed en wie weet tot de volgende keer dan kan ik je gelijk mijn baby laten zien.

dikke knuffel

Chabelita