Hallo allemaal,

Even een kort berichtje van opa en oma .Allereerst willen wij jullie bedanken voor alle leuke berichtjes, wij lezen ze hier graag. Het is leuk te weten dat jullie allemaal meeleven met onze belevenissen.

Wij hebben vanmorgen de eerste therapie gevolgd en het was geweldig om mee te maken, maar daar zal Tessa zo meer over schrijven. Voor ons een hele leuke belevenis en voor Kelsey hopen we zeer leerzaam.

Lieve groetjes van Rita en Bertus.

Vanmorgen was het best even vroeg, rond half 7 ging de wekker, want we werden om half 8 verwacht bij het CDTC voor het kennismakingsgesprek.

De therapietijden zijn van 8 tot 10.

Kelsey was best even zenuwachtig en voelde dat het nu echt zo ver was. Ze krijgt therapie van Wendy en de dolfijn DeeDee.

Dit is een beetje de moeder onder de dolfijnen, ze is vrij rustig in omgang met de kinderen en dat leek het beste te passen bij de aanpak voor Kelsey.

Kelsey ging met de therapeuten mee alsof ze het al weken deed, kleedde zich om in een wet suite en ging mee naar het platform. even vond ze het heel spannend maar ze maakte snel en makkelijk kennis met DeeDee. Eerst even op  het platform, dan de voetjes in het water en zo steeds een stapje verder en zo ging ze heel gemakkelijk mee met Wendy het water in. Ze straalde van oor tot oor, en wij zaten apentrots aan de kant mee te genieten. Ze heeft met de bal gegooid en DeeDee bracht hem dan netjes terug, een paar rondjes met 2 dolfijnen tegelijk en Kelsey hield ze dan allebei vast. Dit kwam doordat Papito ( een andere dolfijn) en DeeDee een verliefd stelletje zijn en geen afstand van elkaar wilde doen, dus werd het dok gedeeld samen met een ander kind zodat de dolfijnen toch een beetje samen waren.

Deze eerste keer hebben ze even rustig aan gedaan en wat meer bezig geweest met kennismaken als gelijk doelgericht te gaan werken, een rustige start.

Na afloop kwam Kelsey aangerend en ze vertelde spontaan over de dolfijnen, het was een zeer geslaagde eerste keer.

In een woord is dit niet te beschrijven, zo heel bijzonder om dit mogen mee te maken.

Ik ben  Stichting Nicolette, alle donateurs en alle mensen die zich  inzetten voor deze stichting dan ook enorm dankbaar dat dit voor ons ook haalbaar is gemaakt om dit te beleven.

Ook is het geweldig om elke dag de reacties en lieve woorden van iedereen te lezen die ons avontuur met ons mee beleven.

Vanmiddag gaan we nog naar Willemstad, het is een bepaalde feestdag, vlaggetjesdag.

Kelsey heeft nu al zin  in morgen dan mag ze weer met DeeDee zwemmen en wij gaan weer genieten langs de kant, voor Ryan begint morgen het broertjes en zusjes programma.