24 Februari een mountainbike tocht!

Beste  ervaren en beginnende mountainbikerijders en veldrijders,

Graag delen wij jullie mede dat er 24 Februari  een mountainbike tocht georganiseerd gaat worden, waarbij het inschrijf geld ten goede komt aan Stichting Nicolette!

De start is vanaf de Jan Steenstraat 2 in Monster ( kantine-tafeltennisvereniging Smash)  waar vanaf 9.15 de koffie klaar staat.
Daar zal ook de finish zijn van de MBT tocht.

Er is een keuze of je de 32 of de 45 km lange route wil doen!

Om 10.00 uur zal het startsein gegeven worden.

De gehele tocht is met pijlen op de weg aangegeven  waardoor iedereen op zijn eigen  tempo de tocht kan fietsen.

De MBT gaat over fietspaden maar ook over grind/bos -paden /weilanden en MTB parcours .

Een mountainbike is vereist !!

Na 18 Km is er een splitsing in de 32 of 45 km, dan kan je bepalen of je de lange of korte tocht wilt fietsen.

Na de tocht is er onder het genot van koffie/drankje  en een broodje gelegenheid om na te praten over de tocht

De tocht is op eigen risico!    Helm is verplicht !

De flyer is op onderstaande link te downloaden

Flyer westlandse-mtb-tocht