5 juli

Vandaag begon de dag erg bewolkt en het dreigde los te barsten, maar na een paar druppeltjes viel het reuze mee. Vandaag zijn we begonnen om kaartjes te verven in het rood en groen voor de placemat voor bij het eten, ze hebben daar vast geoefend met groen is dus een hapje nemen en bij rood moet je kauwen en dus even wachten tot je mond leeg is. Bij de therapie werkte dit heel goed, Kelsey pakte het gelijk goed op eenmaal thuis weer geprobeerd, maar daar was de concentratie bij dit eetspelletje toch wat moeilijker vast te houden. vanavond gaan we het nog een keer proberen. s’ Avonds was het al een succes, super zeg, Kelsey heeft netjes op elke hap gekauwd en gewoon 1 hap per keer in haar mond gestopt. Wauw dat dit zo snel werkte zeg, echt bijzonder, een supertip.!!

Vandaag zat Kelsey 5 minuten in het water en toen dacht DeeDee laat ik me maar eens gaan verstoppen, na een paar minuutjes wachten is Kelsey maar op het platform gegaan voor een spelletje, dit keer ging Wendy met allerlei borsteltjes over Kelsey aaien, ze vond het wel fijn maar toch ook best spannend. Na een wat langere uitgebreide sessie gingen ze weer het water in. DeeDee was bij li-na op bezoek gegaan en vond het daar wel gezellig. Tja het blijven bijzondere dieren.

Kelsey koos vandaag weer voor de lange stok, ze schatert het steeds  uit zodra DeeDee erover heen springt. Het is machtig om dit te zien, zo’n grote vis, zo mooi en bijzonder. Vandaag heeft Kelsey er ook voor gekozen voor een voetkusje te krijgen, normaal gesproken vind ze het maar niks als je aan haar voeten zit, zelfs een rondje met DeeDee alleen aan haar voeten gedaan. Een hele belevenis was dit voor Kelsey. Kelsey vind het leuk om op DeeDee d ‘r buik te liggen en dan de vinnen vast te houden en zo over het water te zoeven. Dit doet ze dan ook heel vaak.  Kelsey geniet volop en kletst er vol op los tijdens de sessies. Wij genieten van de kant mee.  Ryan had vandaag weer het broertjes/zusjes programma, ze waren naar de zeeleeuwenshow geweest, hij vond het erg leuk. Na afloop van de therapie was Kelsey erg moe, je kan merken aan haar, naarmate de week verder vordert ze steeds moeier wordt..   S ‘Middags was het dan zover, Ryan, opa en ik mochten ook kennis maken met DeeDee. Flippers aan en een zwemband om en op naar het platform. Wow wat is DeeDee dan ineens echt groot van zo dichtbij. Dit was echt heel bijzonder om zo’n mooie grote vis om je heen te hebben, echt geweldig!! We hebben gedanst, gekust en met elkaar gepraat en gezwommen, Ryan vond het ook geweldig en genoot enorm, stiekem is hij wat jaloers op Kelsey want zij mag elke dag met DeeDee zwemmmen. Het is niet te beschrijven wat zo’n dolfijn bij je los maakt, een zeer bijzondere en mooie ervaring rijker.  Op de foto zie je onze dolfijn DeeDee, Ryan met DeeDee en Kelsey met Marina. Zij helpt Wendy op het platform met de picto’s en alles aan geven. En Kelsey sluit met haar altijd de therapie af.

Nu was Kelsey aan de beurt maar er staan nog meer kinderen op de wachtlijst van dit mooie goede doel, daarom wil ik aan iedereen vragen om te stemmen op Stichting Specsavers Steunt en dan stemmen voor Stichting Nicolette zodat ze gesteund worden om weer een gezin deze bijzondere belevenis te laten ervaren.