Benefiettoernooi 1100 euro voor Stichting Nicolette

Zaterdag 25 mei werd op het sportpark van RKVV Westlandia voor de derde keer een benefiettoernooi gespeeld voor Stichting Nicolette.

Teams van RKVV Westlandia zaterdag 5 “oud” en “jong”, VV Naaldwijk zondag en RKVV Westandia zaal 2 bonden met elkaar een sportieve strijd aan. Uiteindelijk was Westlandia zaterdag 5 “oud” bij de uitstekende gastheer Westlandia de toernooiwinnaar.

Gelukkig was het droog weer en konden ook de toeschouwers genieten van de technische hoogstandjes en de kids zich prima vermaken op het springkussen die aangeboden werd door Eeft van der Ende entertainment.

Het belangrijkste op deze gezellige dag was een mooi bedrag inzamelen voor het goede doel. Met sponsorbijdragen Vliet Unit & Stalling en later nog een donatie van facilitair Westlandia en donaties van de deelnemers en toeschouwers werd uiteindelijk een mooi bedrag van bijna 1100 euro ingezameld.

De organisatie bedankt met name de sponsors, het barpersoneel, Jan de Bruin, Mart Vijverberg, Piet van Dijk, Gerard de Vreede en de deelnemers voor een fantastische inzet.

Stichting Nicolette bevordert en stimuleert initiatieven ter bevordering van Westlandse kinderen met een beperking.