dag 1 en 2 We zijn gearriveerd; goede vlucht gehad..!

We hebben een goede vlucht gehad naar Curacao. Weliswaar 9,5 uur vliegen ivm sterke tegenwind, maar de jongens deden het alle 3 supergoed en het KLM personeel was erg behulpzaam. Lars paste nog net in een baby wiegje, en die sliep met enkele tussenpozen goed. Julian en Stef vermaakten zich opperbest met het ruime aanbod filmpjes. Julian vond de vliegtuig WC erg interessant, zodat Marko pakweg 10 bezoekjes aan het toilet heeft gebracht met Julian. Braaf steeds een klein plasje doen en dan grote lol met doortrekken. Toen de landing ingezet werd, hebben beide heren nog even 10 minuten geslapen, maar dat was het dan wel. De douane en koffers ophalen bleek even een beproeving als je moe en gaar bent, maar eenmaal aangekomen bij de Dolfin Suites, moest de emmer en schep toch echt uit de koffer, en wilden de heren graag in ondergoed nog even het lokale strand bezoeken. Staan ze lekker enthousiast te graven 23:30u NLse tijd, terwijl je 4:30u uit de veren was.

De jet lag had vooral vat op Lars, die was na een flesje om 0:30u lokale tijd om 3:30u klaarwakker. Julian volgde niet veel later, dus kort nachtje voor Marko.

Ons appartement van de Dolfin Suites is heerlijk ruim en van alle gemakken voorzien. Op het ruime terras kijk je uit over palmbomen, het zwembad en de zee. In de mooi aangelegde tuin wandelen regelmatig flinke exemplaren hagedissen rond. Julian en Stef vinden het machtig interessant, maar toch ook wel een beetje eng met die drakenkopppen. We zijn de 2e dag na een boodschap wederom op het strand geweest, en we hebben ook het CDTC bezocht. Want je mocht toch even checken of de dolfijnen er wel zijn. Gelukkig zijn de dolfijnen net zo nieuwsgierig, dus al gauw komen ze polshoogte nemen wie daar langs de waterkant staat. We hebben bij het Sea Aquarium ook even het haaien voeren gezien en een show met een zeeleeuw. Haaien kon Julian niet boeien, de zeeleeuw met zijn kunstjes was wel interessant.

We weten inmiddels dat Julian in de ochtend therapie krijgt tussen 10:30-12:30u van Lisa. Een mooie tijd, genoeg ruimte voor een rustig ontbijt.

dsc_2440

het speelgoed is gelukkig meegekomen

het speelgoed is gelukkig meegekomen

ons apartement met groot terras

ons apartement met groot terras

hagedissen van meer dan een meter met een drakenkop, spannend..!

hagedissen van meer dan een meter met een drakenkop, spannend..!

de eerste dolfijnen zijn gespot !

de eerste dolfijnen zijn gespot !