Dag 10

Hallo allemaal,

Nathalie kon vanochtend heerlijk uitslapen! alleen dat zat er voor Kimberly, Daphne en Clemens niet in onze wekker stond al om 6 uur! Want wij waren met de catamaran naar Klein Curaçao gevaren!

De heenweg was wel heftig wij zaten voor op de boot we konden goed zien waar we heen gingen! alleen we moesten ons wel heeeeel goed vasthouden anders waren wij zo overboord!

Eenmaal aangekomen bij het (onbewoonde)eiland zijn wij gelijk het water ingedoken het was een geweldig gezicht! heel veel vissen en echt heeeeel blauw water! Wij gingen maar gelijk een stukje snorkelen en we zagen gelijk al een schildpad! dat was heel mooi om te zien!

DCIM100MEDIA

Daarna zwommen we ook naar de boot en we werden ineens omringt door honderden vissen! We wiste echt niet waar ze vandaan kwamen tot dat we om hoog keken en zagen dat ze allemaal eten naar beneden gooide voor de vissen!

DCIM100MEDIA

Na het zwem avontuur hebben we heerlijk geluncht op de boot! En daarna hebben we nog heerlijk gelegen op het strand!

IMG_5556

Toen moeste we helaas al weer richting Curaçao heeel relax werd er dit keer gevaren! met een heerlijke cocktail of  een biertje!

Vanavond zijn we heerlijk uiteten geweest bij “Hemmingway” en Nathalie’s dag doorgenomen zij heeft vandaag heerlijk gezwommen in het zwembad en heel hard gezongen voor Sinterklaas samen met Gerda!

Morgen krijgen wij een rondleiding over het eiland van de neef van Clemens! dus weer een leuke dag!

Tot morgen!

Groetjes, Daphne, Clemens, Gerda, Kimberly & Nathalie