Dag 2 18 februari 2017; wat een mooi land!

En dan word je opeens wakker op een prachtige plek op een Cairibisch eiland!

Wat een overgang. Ons huisje is al de eerste tropische verrassing. Prachtig blauw en zo leuk:dag1-bWe zitten echt pal naast het zwembad. Dat proberen ze hier altijd te regelen voor de gezinnen die therapie volgen. Zo is toezicht houden op je kinderen wat eenvoudiger. Echt top! Serra en Jesse hebben in de middag heerlijk gezwommen. Direct was er leuk contact met twee andere kinderen die hier ook zijn voor de therapie. En verder is het vooral rustig in het zwembad. Heerlijk!20170218_154707

En het is echt waar! Leguanen lopen hier gewoon overal. Ze zitten vaak rond ons huisje op de warme stenen.

dag-2a-1

We hebben overdag rustig aan gedaan zodat iedereen een beetje kon wennen aan de nieuwe situatie. Vooral voor Serra valt het nog niet mee. Ze wisselt nog heel erg in haar stemming en kan haar draai nog niet vinden. Maar dat gaat vast goedkomen als er straks wat meer structuur is rondom de therapie. Want daar hebben we al informatie over gekregen. Maandag starten we in de ochtend met een informatie bijeenkomst. Daarna start voor ons in de middag de therapie. Ze zijn iedere werkdag van 13:00 uur tot 15:00 uur aan de beurt. Ze mogen wel op dezelfde tijd maar hebben natuurlijk hun eigen programma. Jesse gaat begeleiding krijgen van Lisa en Serra van Merel. Spannend!!!!

Om een beetje een beeld te krijgen hoe dat dan gaat zijn we alvast even naar het CDTC toegelopen. Slechts 10 minuten lopen dus dat gaat prima. Daar aangekomen bleek het eigenlijk al dicht. Maar weer troffen we erg aardige mensen die ons stiekem toch even doorlieten om te kunnen kijken. En het was heel fijn om even een beeld te hebben bij waar je maandag moet zijn. De kinderen waren best onder de indruk nu ze de dolfijnen zo zagen zwemmen.

dag-2a-3En omdat we toch op een tropisch eiland zijn, zijn we direct door gegaan voor een heerlijk ijsje aan de zee en de ondergaande zon…… Nu we er toch zijn!

dag-2a-4            20170218_184238   dag-2a-5