Vrijdag 2 oktober

De vijfde therapiedag.

We zijn vanmorgen met de taxi naar Punda gegaan. Het was echt heerlijk weer. Op de terugweg werden we bijna voor de deur bij het CDTC afgezet en Britt was netjes op tijd voor haar therapie.

In het begin heeft ze erg veel gehuild, maar in het water met Papito ging alles weer goed. Matthias vertelde dat Britt Papito een visje mocht geven alleen Papito mocht hem dan nog niet doorslikken. Maar wat deed Papito…? Die slikte hem door. De dolfijnen trainster zei tegen Papito: “Wat doe je nu?” Waarop Britt begon te schateren van het lachen, ze kwam niet meer bij. Wij zaten aan de overkant en hoorden haar zo schaterlachen, dat geeft je dan zo een fijn gevoel. Ook was ze weer top bezig! Bijna alleen maar aandacht voor Papito en het water gewoon met rust kunnen laten. Ze heeft de hele sessie niet gekwijld en haar tong in haar mond gehouden. Goed de plaatjes uitgekozen en aan de dolfijnen trainster gegeven. We hebben haar eerste week niet mooier kunnen afsluiten. We zijn echt echt super blij:)

Toen het half 4 was, werd Ryan opgehaald door Karin. Ryan heeft proef mogen zwemmen met Bonnie. De eerste 3 keren had ze geen zin en moesten ze uit het water, 5 minuten wachten en dan opnieuw proberen. De 4de keer ging het wel goed en ging Bonnie allemaal kunstjes doen. Dat was echt zo gaaf om te zien! Ryan kreeg ook nog een dikke kus van Bonnie, maar ik was helaas net te laat met filmen en een foto maken.

Morgen wordt Britt 5 jaar! Bij jullie in Nederland is ze al jarig. Morgen om 15:00 hebben we bij het zwembad een klein feestje.

Tot morgen allemaal x x x Britt.

image image  image  image