Dagboek Dennis

Donderdag 21 april

Nog twee dagen en dan is het zover. Met het hele gezin twee weken naar Curacao. Wat geweldig!! Voor Dennis zal het hard werken zijn, maar natuurlijk ook genieten. Dennis is 13 jaar en heeft de ziekte van Duchenne, een progressieve spierziekte. Dit betekent dat Dennis langzaam zijn spierkracht verliest. Hoewel de medische wetenschap op dit gebied volop in beweging is, is er nog geen genezing of afremming mogelijk. Voor Dennis is het belangrijk zoveel mogelijk aan zijn fysieke en geestelijke conditie te werken.  Met de dolfijntherapie hopen we hier een belangrijke stap in te maken. Morgen zullen we voornamelijk bezig zijn met pakken en ons klaar maken voor de reis. We hebben er erg veel zin in!

Via deze site zullen we vanuit Curacao dagelijks verslag doen van de therapie van Dennis en onze andere belevenissen.

Zaterdag 23 april

Na een lange, maar prima verlopen reis zijn we (ons gezin en oma) aangekomen in Curacao! Om 8.00 stonden we paraat om naar Schiphol te gaan. Na het inchecken nog ff koffie gedronken met z’n allen en afscheid genomen van opa en oma. Om 12.00 gingen we de lucht in. In het vliegtuig hadden we prima stoelen, toch wel lekker vliegtuig-eten en via de entertainmentschermen met DVD’s en CD’s genoeg te doen. Om 17.45 (Nederlandse tijd 23.45) kwamen we aan op het vliegveld van Curacao en wat direct opviel was de temperatuur (32 graden) en dat alles lekker relaxed gaat (haast moeten we hier maar niet hebben)! Het busje stond al op ons te wachten om ons naar ons appartement te brengen. Goed geregeld! Ons appartement in Lions Dive op Mambo beach is groot, mooi en voldoende om met zeven personen hier twee weken te verblijven. Het ligt op de begane grond, direct aan het zwembad en vlak bij het strand. Na alles uitgepakt te hebben even snel wat gegeten, rond gekeken (wat ontzettend mooi hier!) en daarna naar bed, omdat we het tijdsverschil toch wel gingen voelen.

  

Zondag 24 april

Pasen! Na een korte nacht (vanwege ons oude ritme)  eerst maar eens even het zwembad in. Daarna paasontbijt op het strand bij Hemingway. En wat een strand! Wit zand, een hele mooie blauwe zee en vol met palmbomen. Het weer is bewolkt maar heel goed van temperatuur. Na het heerlijke ontbijt verder rond gekeken en alvast uitgezocht waar we maandag moeten zijn voor de dolfijntherapie. Dennis, de andere kinderen en wij hebben er helemaal zin in!  De rest van de dag lekker geluierd bij het zwembad en het strand. In de zee zitten hier prachtige vissen en krabben. ’s Avonds weer bij Hemingway gegeten en allemaal bijtijds naar bed.

Maandag 25 april

Het is zover! De eerste dag van de dolfijntherapie gaat beginnen. Het is heerlijk weer. Veel zon, met af toe een wolk. Je merkt direct de kracht van de zon. En we waren gisteren allemaal al aardig verkleurd en/of verbrand, terwijl het bewolkt was. De twee belangrijkste dingen zijn hier dan ook: water drinken en zonnebrand smeren. Na een tweede paasdagontbijtje moeten we ons om 10.00 melden bij het CDTC waar we eerst een intake gesprek hebben met Merel, de therapeute van Dennis. De dolfijn die Dennis krijgt toegewezen is Li-na, een speelse dolfijn met bijzondere kunstjes en heel leuk voor wat oudere kinderen. Elke werkdag van 10.30 tot 12.30 krijgt Dennis therapie, deels fysiotherapie en deels dolfijntherapie. Rianne, Manouk en Michael gaan vanaf morgen mee in het broertjes en zusjes programma. Na het intakegesprek is het dan zover. Dennis gaat met Merel en Laurence (een stagaire die bij elke therapie meehelpt) mee en wij kijken toe vanaf de brug tegenover kant. Het is heel erg speciaal en emotioneel voor ons om Dennis te zien als hij met Li-na in het water bezig is. Want dit is echt een unieke ervaring! Dennis mag vanaf het dock de dolfijn opdrachten geven en gaat met Li-na het water in om samen met haar te zwemmen. Na afloop hebben wij nog een gesprek met Merel om de ervaringen te bespreken en het vervolg voor de komende dagen te bepalen. Daarna de rest van de dag vrij om met zijn allen te genieten van het schitterende weer en het mooie strand. We kijken nu alweer uit naar de sessie van morgen!

 

Maandagavond eindelijk een kans gekregen om het verslag te plaatsen. Wat een verrassing dat er al van die leuke berichtjes opstonden, heel tof.

Dinsdag 26 april 2011 DE 2e THERAPIEDAG VAN DENNIS

 We (vooral Marion) staan weer bijtijds naast ons bed, het tijdsverschil valt nog steeds niet mee voor iedereen in de ochtend. Vandaag mogen Rianne, Manouk en Michael voor het eerst meedoen met het “brusjes” programma (CDTC-club). Best spannend, zeker voor Manouk met haar zere voet (dat al gebeurd was in Nederland). Ze is maandag voor het eerst gaan proberen te zwemmen, want ze verveelde zich rot zo buiten het water, terwijl het hier echt warm is. Het is goed gegaan, maar ze moet nog erg voorzichtig zijn.

Om half 11 gaat de therapie voor Dennis beginnen. Wij (oma, Michel en Marion) gaan uiteraard kijken. Michel helpt Dennis met de transfers bij het dock, dat is nodig en prettig bij het tillen van Dennis. Michel mag het zwemmen dan van heel dichtbij meemaken. Maandag waren oma en Rianne met de bus boodschappen gaan doen bij Vreugdenhil, dus nu kunnen we ook thuis iets lekkers klaarmaken. De bus rijdt 2x daags naar de supermarkt vanaf ons complex.

Inmiddels is het bijna 14.30u, en de kinderen liggen in het zwembad, behalve Dennis, want die ligt even lekker bij te komen met een boek op bed. Hij heeft vanmorgen weer een goede therapie gehad. Om 10.30u is Dennis met fysiotherapie begonnen en daarbij hebben ze ook goede gesprekken, rond 11.15u gaan ze richting het dock en ligt Li-na al trouw te wachten in het water. Ze hebben superveel gedaan. Dennis heeft Li-na allerlei opdrachten gegeven, zoals Li-na laten “lachen”, door een grote ring duiken, meezwemmen aan de vinnen, een bal laten halen en als afsluiting krijgt Dennis een dikke kus van Li-na (kijkt Dennis natuurlijk helemaal naar uit 😉 Na het zwemmen gaat Dennis douchen en hebben Michel en ik een evaluatie van de therapiedag met Merel, de fysiotherapeute. In de tussentijd was oma even aan het “shoppen” en Rianne, Manouk en Michael kwamen ook weer terug van de CDTC-club en hebben zich daar goed vermaakt.

Nu even lekker niks en om 16.00u hebben wij (D,M,M) een afspraak met een fysiotherapeut over een evt. behandeling, oma blijft gezellig met de kinderen bij het zwembad.

Woensdag 27 april 2011 3e THERAPIEDAG

Vanmorgen alweer vroeg in het zwembad, daarna ontbijten, boodschappen doen en Dennis om 10.30u naar de dolfijntherapie. Om 11.00u werden Rianne, Manouk en Michael verwacht,zij mochten ook mee op het dock. Mooi gezicht, onze 4 kinderen bij elkaar, maar alleen Dennis mocht in het water! Ze genoten stuk voor stuk. Voor Dennis ook erg leuk, die kon laten zien wat hij geleerd had. Daarna weer evalueren en Dennis gaat zich steeds meer ontspannen in het water. Ook doet hij leuke en doelmatige oefeningen bij de fysio. Na afloop snel naar het appartement, want het is echt warm. Even een boterhammetje naar binnen werken, daarna kan ieder weer zijn eigen gangetje gaan, Dennis even uitrusten op zijn bed. De rest van de middag lekker vrij, doen waar we zin in hebben, echt vakantie. We moeten wel goed blijven smeren, in de schaduw blijven, kinderen hebben shirtjes aan in het water. Rond een uurtje of 7 is het helemaal donker hier, niet meer zwemmen, dus dan kan Michael eindelijk eens rustig aan gaan doen. We gaan best op tijd naar bed, de ochtenden blijven we toch redelijk vroeg wakker worden.

Opdracht: Dansen met Li-na

Donderdag 28 april 2011, 4e THERAPIEDAG

De dag begint uiteraard weer met een ontbijtje, daarna gaan Rianne, Manouk en Michael naar de CDTC-club. Eerst aan de knutsel, daarna leren snorkelen, leuk! Inmiddels is Dennis ook gearriveerd, hij mag ook weer actief gaan worden, eerst weer fysio, daarna weer het water in met Li-na, Oma, Michel en Marion mogen kijken vanaf de brug. We kunnen zien dat Dennis erg geniet, zeker als hij met het surfplankje achter Li-na aan mag, lekker snel dus! Om 12.30u zijn de kinders weer klaar en hebben we de middag weer vrij. We hebben ons opgegeven voor de familyswim voor a.s. zondag, dan mag het gezin, uitgezonderd oma (vinden we wel erg jammer) en Dennis met Li-na zwemmen. Dat wordt nog wat!!!!!!! Oh, ik moet wel van oma schrijven dat ze ondanks dat ze met ons is, toch wel erg geniet  😉

Dikke kus!!!!

Vrijdag 29 april 2011, 5e THERAPIEDAG

Deze dag begint net als gisteren, mooi weer met wel bewolking, maar dat is prettig anders zou het veel te warm zijn. Wel hebben we elke nacht een andere variatie qua bedindeling. Onder het eten worden er allerlei combinaties gemaakt en ik ben benieuwd wie er vanavond weer bij wie ligt. Verder was de club weer leuk geweest bij en ook Dennis heeft een nuttige therapie gehad. Dennis mag steeds meer los zwemmen in het water, dat vindt hij veel leuker. Het zijn echt hele sympathieke mensen bij het CDTC (centrum dolfijn therapie curacao) en er is duidelijk een “klik”. We zijn ook in de gelegenheid om workshops te volgen, het ene onderwerp spreekt ons uiteraard meer aan dan het andere, dus we maken keuzes. Het is zo handig dat het allemaal in het Nederlands gaat op dit eiland, en ook veel Nederlandse toeristen bij ons op het complex, makkelijk voor de kinderen. Morgen is het ook hier Koninginnedag, het schijnt een hele happening te worden in Punda, wijk in Willemstad, maar er was geen aangepaste taxi meer te krijgen voor de ochtend en ons werd afgeraden om in de middag te gaan, vanwege de onwijze drukte en “dronken” mensen. Teleurstelling voor Dennis, want die wilde graag allerlei souvenirs gaan kopen, maar toen hij dit hoorde begreep hij het wel. Andere dag maar proberen om te gaan. Morgen hebben wij dus een vrije dag, we hebben het plan om te gaan snorkelen bij de rotsen. Zondag mogen wij zelf gaan zwemmen met de dolfijnen, dus daar zullen we wel weer wat over schrijven. Jullie ook allemaal een leuke Koninginnedag toegewenst!!!

De eerste therapieweek alweer voorbij, Anne-Mieke, Derk en Sandra, jullie hadden ons al voorbereid op een hele bijzondere ervaring, wij begrijpen dat nu helemaal. Het geeft zo’n geluksgevoel dat onze Dennis zoiets moois mag meemaken (en wij er allemaal bij zijn). 

Zaterdag en zondag 30 april en 1 mei

Heerlijk relaxed weekend gehad. Op ons gemak ontbijten en gezellig met de fam. naar het strand. Altijd wel een gedoe met de rolstoel op het strand, maar het was de moeite waard. Michel, Marion en Rianne zijn gaan snorkelen bij de rotsen, even wennen met ademen, maar er leuk om te doen. Manouk en Michael druk in de weer met het zoeken naar zee-egels, zeerupsen of zoiets. Oma en Marion nog een massage op het strand gehad en ook nog gegeten bij het restaurant op het strand (Hemingway), lekker eten op het strand met je voeten in het zand. Verder hebben de kinderen een stukje geschreven over hun ervaringen.

Ervaring Rianne:

Als eerste: Het is hier echt geweldig, niet te beschrijven! Zo gaaf, een lekker zwembad voor ons appartement en een paar 100 meter daarachter ligt het strand al! Zo mooi dat witte zand, die blauwe zee en die palmbomen. Op dinsdag, donderdag en vrijdag als Dennis therapie heeft, ga ik van half 9 tot half 1 met Michael en Manouk naar de CDTC-club. Ze doen er best leuke dingen voor kinderen zoals verven en spelletjes, een beetje kinderachtig (oké, ik doe het dan ook wel) maar ik klets meestal met die meiden die ons groepje leiden. Veel leuker en gezelliger, haha!

Ook zeker lekker weer hier, echt heel warm en het zonnetje schijnt bijna altijd! Ook al het is soms wel bewolkt, alsnog word je dan lekker bruin. Het enige wat we doen is eigenlijk een beetje op het strand of bij het zwembad liggen en zwemmen of snorkelen, maar dat vind ik juist wel relaxt!

Woensdag heb ik op het dock gezeten bij de dolfijnentherapie van Dennis, dat vond ik al zo gaaf en ik kon ook gezellig met de dolfijnentrainster praten, die mensen van het CDTC zijn allemaal zo vriendelijk en gezellig!

Vandaag heb ik met Li-Na gezwommen, dat vond ik echt GEWELDIG! Zo gaaf wat die dolfijnen allemaal kunnen, en dan is het helemaal leuk om te zien dat ze er zelf ook zo veel plezier in hebben! Het was ook echt een droom van mij om dit mee te maken en het is ook echt zo leuk om te zien dat Dennis het ook zo super vindt, hij vond het jammer dat hij tot maandag moest wachten totdat ie weer met Li-Na kon zwemmen! Dat snap ik wel, haha!

Dit is denk ik toch echt wel een droomvakantie voor mij, ik denk dat ik dit me nog heel lang kan herinneren, zo super is het hier!

  Ervaring Dennis

De vliegreis duurde heel lang, maar toen we aankwamen leek het net of we pas 4 uur hadden gevlogen door het tijdsverschil. Het is hier elke dag heel heet, maar gelukkig lig ik veel in het water. Het zwemmen met Li-na is echt heel gaaf en we doen veel trucjes. Voor het zwemmen heb ik eerst fysiotherapie met Merel en Laurence (stagiaire) en soms ook met Matthias. Na het zwemmen ga ik alle spullen opruimen met Laurence en praten mijn ouders met Merel. In het weekend heb ik geen dolfijntherapie en ga ik met andere jongens iets leuks doen. We zijn zowat elke dag in het zwembad en op het strand. Vandaag was ik met andere jongens naar Heerenveen-Ajax geweest op Cabana beach (strand), want daar hadden ze allemaal TV’s, het werd 2-1 voor Ajax!!!!!!!

 Prijsvraag van Manouk

Beste lezers,

Ik heb een prijsvraag, over mezelf!!!! Op de foto zie je mij met allemaal vlechtjes, nu is de vraag………HOEVEEL VLECHTJES ZIJN HET???????    De winnaar(degene die het goed raad of het dichtste bij zit) krijgt iets leuks uit Curacao. Veel suc-6!!!!!! Groetjes van Manouk

 Ervaring van Michael

We hebben met dolfijnen gezwommen en het was leuk en ook in het zwembad gezwommen. Woensdag gaan we dolfijnen trainen. Maandagavond gaan we met een boot naar de zonsondergang kijken.

Ervaring van Jeanne

Nog even een reactie van mij op deze wel heel bijzondere vakantie. Ongelooflijk mooi om de dolfijntherapie voor Dennis mee te maken. Ook Rianne, Manouk en Michael genieten zichtbaar en natuurlijk ook Marion, Michel en ikzelf op dit tropische eiland, ver van huis.

Maandag 2 mei 8e THERAPIEDAG

Om 06.30u werden we gewekt door een enorme tropische regenbui, die een uurtje duurde. Daarna klaarde de lucht weer op, bleef wel zwaar bewolkt, maar de temperatuur bleef goed. Gelukkig bleef het droog, anders is het echt geen doen om naar de CDTC te gaan. Rianne, Manouk en Michael mochten vandaag weer op het dock bij Dennis en Li-na. Ze mochten Li-na allemaal opdrachten geven. Li-na was lekker ondeugend en eigenwijs. Dennis mocht ook nog even een snelle rit met Mateo, een stoere mannetjesdolfijn.

Oma en Manouk zijn samen naar een dolfijnenshow gegaan, het was erg leuk en spectaculair, totdat Manouk geprikt werd door een bij!!!(wat een pech).

Aan het eind van de middag hebben we een boottocht gemaakt langs de baaien van Curacao, waar geweldige villa’s staan en waar lion-vissen zitten die heel giftig zijn. Het was een leuke tocht.

Rond 22.30u lag iedereen onder zeil….

Dinsdag 3 mei 7e THERAPIEDAG

We gaan nu alweer aftellen, nog maar 4x therapie, dus nog maar 4x in het water met Li-na. Dennis vindt het nog steeds leuk om te gaan, maar het hoogtepunt blijft het zwemmen met de dolfijn!!! (wel jammer dat Li-na geen 100 trucjes kan).

Vandaag een redelijk heldere dag, de zon liet zich meer zien. In de ochtend zijn Oma en Rianne naar de winkeltjes van Willemstad gegaan, Michel is naar een info uurtje over dolfijnen gegaan, Marion naar de supermarkt en Manouk en Michael naar de CDTC-club. Vanmiddag even naar het strand, daar was ook een trouwerij, leuk om te zien.

Het is nu 18.30u, de zon is net ondergegaan en we gaan straks eten. Het was weer een heerlijke en gezellige dag.

Woensdag 4 mei 8e THERAPIEDAG

Manouk:

Hoi Tessa, je mag zoveel x raden als je wilt xxxx Manouk. Er zit er eentje trouwens heel errrggg dichtbij……

Het was vandaag weer erg leuk, Dennis had weer trucjes met Li-na en Rianne, Michael en ik waren weer bij de CDTC-club geweest. We hebben een soort training gehad over dolfijnen. Esther, een dolfijntrainster, vertelde allemaal dingen over dolfijnen. Ze stelde ook vragen zoals: is een dolfijn een zoogdier? Het was heel leuk en leerzaam. We mochten ook vissen voeren. Groetjes van Manouk.

Dennis had het weer reuze leuk tijdens de therapie. Pauline, hij heeft zelfs wat fysio oefeningen op foto’s staan om ze ook thuis te trainen, leuk he? Na de dolfijntraining heeft Dennis nog een soort massage afspraak gehad bij Matthias. Hij heeft Dennis goed losgemaakt qua spieren en gewrichten. Na afloop kon hij o.a. zijn armen beter in de lucht strekken. Misschien kan hij voor vrijdag nog een afspraak maken. Oma heeft in de middag heerlijke pannekoeken gebakken, dat was een goed plan. De rest van de middag zwemmen, luieren en lezen. Nu zijn onze kinderen buiten in het donker (bijna 20.00u) verstoppertje aan het spelen met een andere kinderen. Ook valt er nu af en toe een spettertje regen. 

Donderdag 5 mei, 9e THERAPIEDAG

Op tijd ons bed uit, want we wilden bij Hemingway ontbeten hebben voor half 9, want dan begint de CDTC club. Rianne, Manouk en Michael naar de CDTC, Marion en oma naar Willemstad (voor de laatste souvenirs) en Michel met Dennis naar de therapie. Bij Dennis was het een feest, ze hebben heel veel lol gemaakt. Op het dock was het ook erg gezellig, want Matthias, Esther, Sonya, Laurence, Kevin (fotograaf), Dennis en Merel waren van de partij en Li-na natuurlijk ook. Dennis is helemaal los en geniet met volle teugen.

Vanmiddag prachtig weer, hopelijk morgen ook, want dat is onze laatste volle dag. Als wij het goed gehoord hebben, hebben jullie ook een hele barre meivakantie qua weer, heel erg leuk voor iedereen.

Wat wij ook geweldig vinden, zijn al jullie reacties op de site, ze krijgen een mooi plekje in ons fotoboek!!!!!

Vrijdag 6 mei, 10e en tevens de laatste THERAPIEDAG

We  beginnen de dag met gemengde gevoelens. Het is de laatste dag van de therapie en ook bijna het einde van onze vakantie. Naar Nederland gaan, daar kijken wij toch ook wel weer een beetje naar uit. De ochtend bestaat alleen maar uit regen, regen en nog eens regen. Wel jammer dus voor de laatste sessie.

Uiteindelijk was de regen voor Dennis niet echt vervelend, meer voor ons……De therapeuten en dolfijntrainster hebben er een onvergetelijke sessie van gemaakt voor Dennis. Werkelijk alles werd uit de “kast” gehaald. Ook oma mocht op het laatste nippertje nog op het dock om Li-na een visje en een kusje te geven. Prachtig vond ze het. Het afscheid was erg ontroerend tussen de therapeuten en ons. Dennis kreeg een heel mooi fotoboek en film als kado. Rianne, Manouk en Michael namen ook afscheid bij de CDTC club. Mooie afronding van 2 geweldige weken. In de middag ging de zon weer schijnen en zochten alle kinderen elkaar weer op. We kunnen met dankbaarheid terugkijken op deze bijzondere reis en hopen dat onze terugvlucht morgen voorspoedig mag verlopen.

Oja, Manouk wil graag a.s maandag op school haar klasgenootjes laten raden naar het vlechtjesaantal, dus maandagavond maakt Manouk het aantal bekend, spannend……

Wij willen hierbij Stichting Nicolette, de sponsors en donateurs van de stichting heel erg bedanken voor het mogelijk maken van de dolfijntherapie voor Dennis. Het was HELEMAAL SUPER!!!!!!!!!!!

Hoi allemaal,

Hier het antwoord op het aantal vlechtjes van Manouk. Het zijn er 86!!!!!!!!!!Niemand heeft het exacte aantal geraden, maar Angelique en Roos zaten het dichtste bij. Gefeliciteerd!!!!!! De “prijs” komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Vandaag plaatsen wij het laatste bericht op het dagboek. Wij hebben een goede, maar vermoeiende terugvlucht gehad. We werden gezellig opgehaald op Schiphol en thuis tegen de familie onze ervaring verteld. Bedankt voor jullie leuke en meelevende reacties. Groetjes van ons allemaal!!!!

115 reacties aanDagboek Dennis

 • Fam van den Akker

  Beste familie Beckerman,

  Wat een geweldige belevenis is deze therapie sessie geweest als wij jullie reisverslag mogen lezen, super gaaf. Een unieke ervaring voor Dennis maar natuurlijk ook voor jullie allemaal als gezin. Wij hopen dat Dennis er nu, een paar jaar later, nog baat bij heeft. Een intensieve 2 weken maar ook een periode om als gezin er even tussenuit te zijn begrijpen wij. In het najaar gaat Dave deze therapie ook volgen, we kijken er erg naar uit en hopen goede resultaten te behalen voor Dave.

  Mooi om jullie verhaal te lezen,
  Groeten
  Eric, Joke, Dave Emiel en Donald v.d.Akker

 • Ey ik kwam net je artikel tegen , ik ben ontzettend geboeid. Er zit veel werk in de website, is dat zo? Bedankt.

 • Karin, Ed, Eddy en Wendy

  Hey fam. Beckerman!
  Wij komen net uit Hoek van Holland, waar we jouw moeder tegenkwamen, Marion. Zij herinnerde mij aan de website van St. Nicolette en de dagboeken. We zijn gelijk gaan kijken. Wat een mooie ervaring voor Dennis en jullie allemaal.
  Om nooit te vergeten. Hartelijke groeten,
  fam. Koelewijn

 • Robert Daniëlle & de jongens

  Hoi allemaal,
  Het begin van jullie reis al gelezen en nu net het hele verslag: wat een geweldige reis hebben jullie beleefd! Dennis, ziet er onwijs gaaf uit, jij samen met de dolfijnen, hoe ging het? We zijn benieuwd hoe je het ervaren hebt? Het moet wel heel bijzonder zijn om dit met z’n allen mee te maken. Als het goed is zijn jullie gisteren thuis gekomen? Zo te zien kunnen jullie terugkijken op een supertijd! Gauw even afspreken weer, we willen alle verhalen horen 🙂

  Hartelijke groetjes
  Robert Danielle Sibren Dieter en Mathies

 • Judith Barendse

  Hallo familie Beckerman,

  Marleen vertelde gister over jullie bijzondere vakantie en de website. Wat leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben.

  Tot ziens op het feest de 20e

  Groet,
  Judith

 • Tanja

  Wat jammer dat jullie dagboek nu uit is, wij hebben het met veel plezier gelezen.
  Ik snap dat dit iets is om nooit te vergeten. Dennis we willen graag je fotoboek bekijken. Marion we maken gauw een afspraak. Eerst bijkomen van de reis en de wassen wegwerken, dan genieten van de mooie herinneringen. We spreken elkaar gauw.

  Groetjes

  Ron, Tanja, Damy, Jelle en Myrthe

 • fam. Arkesteijn

  Als wij dit schrijven, zitten jullie in het vliegtuig naar huis. Het was erg leuk om jullie hier te zien in het verre Curacao! Een hele fijne thuiskomst en tot over 3 weekjes!!
  groetjes Ronald, Rita, Rico & Kim

 • Marleen

  Hoi Manouk,

  Nog even de schatting van je vlechtjes doorgeven:

  Astrid denkt dat het er 61 zijn. Johan denkt 65 stuks en Simone schat er 58.

  We zijn benieuwd hoeveel werk het geweest is en hoelang jij moest stilzitten….

 • Marleen

  De twee weken zijn voorbij gevlogen en zo te lezen en te zien is het fantastisch geweest. Morgen horen wij jullie wel vertellen. We wensen jullie een goede reis naar huis!

  Groetjes,
  Hans, Marleen, Astrid, Johan en Simone

 • Hilda

  Hoi Michel

  ik dacht voordat ik maandag de verhalen ga horen nog snel even kijken wat de ervaringen zijn…volgens mij voor jullie allemaal helemaal top!

  Groet Hilda

 • Tante Wil en Ome Dries

  Hallo allemaal
  Wat een gave foto’s. En wat zijn jullie allemaal bruin geworden. En Manouk ik denk dat jij 74 vlechtjes hebt. Het ziet er wel heel gaaf uit. geniet nog van de laatste dag en een hele goede reis terug Voor jullie allemaal een dikke knuffel.

 • Brigit

  @Manouk: Ik denk dat er 60 vlechtjes in je haar zitten, en boven op je hoofd zijn er 23 ingevlochten!
  Ik wens jullie nog een hele goede vlucht!
  Groetjes! Brigit

 • Hallo Fam Beckerman

  Wat geweldig om jullie zo te zien genieten met z’n allen
  Met Manouk d’r voet gaat het ook weer beter, zo te zien
  Ik hoop dat jullie nog veel plezier hebben de laatste dagen en een goede reis
  naar huis

  Groetjes Monique, Pim, Jordy en Dani Kools

  Manouk ik ga je vlechtjes niet tellen, maar het staat je geweldig !

 • Wendy v Mil

  Ja, en dan zit het er al weer op. Wat een leuke site en wat een mooie plaatjes. Wij hebben afgelopen winter de dolfijnen van dichtbij gezien, maar jullie winnen hoor. Wat lijkt me dat geweldig, een kus van een dolfijn of even aanhaken. Wat een super ervaring. Dit slaan jullie op en zullen jullie noooooooooooooit meer vergeten. Ben benieuwd naar de rest van de verhalen maar dat zullen we vast volgende week wel horen. Fijne terugreis en geniet nog maar

  groetjes
  Wendy

 • KITTY VIJVERBERG

  Hoi Manouk,

  ik denk dat er 62 vlechtjes in je haar zitten.
  Wat gaaf dat jullie met dolfijnen hebben gezwommen!!!!!!!!!!!
  En dat jullie zo’n fijne tijd hebben gehad met elkaar.
  Goede thuisreis en tot volgende week,
  groetjes, Kitty en Marja

 • ROB

  Hoi Mar en Michel oma en de kinderen de vakantie zit er weer bijna op voor jullie
  de laatsta volle dag is aangebroken,het zal voor Dennis wel een zware dag zijn om afscheid te nemen van li-na en voor jullie uiteraard ook.geniet er vandaag nog ff van.jullie hebben in iedergeval een vakantie gehad om nooit meer te vergeten,wat ik allemaal gelezen heb in jullie reiverslag lijkt het me een geweldige vakantie te zijn geweest.hele goede reis terug.ik kan wel zeggen doe voorzichtig maar die boodschap geef je maar ff door aan de piloot!!!

  groeten Rob xxx

 • Irene Ammerlaan

  Hi familie,
  Wat een bijzonder verhaal, echt ontroerend!
  Een geweldige reis met zoveel indrukwekkende ervaringen.
  Hier gaan jullie nog vaak aan terugdenken (oma zeker ook!)
  Je kunt erg leuk schrijven Marion (kun je misschien nog iets mee doen……).
  Vond het erg gaaf om jullie verslag te lezen! Liefs, Irene & co.

 • Danielle en Cas

  Zo te lezen genieten jullie heerlijk van deze geweldige ervaring.
  Ik hoop dat jullie net zoveel (of meer natuurlijk) resultaat boeken met de dolfijntherapie als Cas.
  Wij wensen jullie een geweldige tijd toe!
  Danielle en Cas

 • agnes van paassen

  Hallo allemaal, wat ontzettend leuk leuk en interessant wat jullie meemaken, maar ook opschrijven.We kregen laat een berichtje, maar ik bleef ernaar kijken zo bijzonder!We hopen nog meer ervaringen van jullie te horen.
  Al de snoetjes staan zo blij.
  Groetjes agnes.

 • Anneke

  Hallo daar op het mooie zonnige eiland!

  Wat hebben jullie het daar geweldig, en echt heel leuk dat we door jullie verslagjes het allemaal een beetje kunnen meekijken en beleven.
  Later hebben jullie met zijn allen een heel mooi ervaring om op terug te kijken.
  Geniet er nog even van!!

  Groetjes, liefs Aad & Anneke, Esther, Stefan en Erwin.

 • Pauline

  Hallo allemaal,

  Op de foto’s is duidelijk te zien hoe jullie allemaal genieten van deze happening. Jullie stralen van oor tot oor. En Dennis, top dat je foto’s hebt van oefeningen. Ik had er met Linda al over. Ik zei: hij krijgt daar fysio, hij moet maar goed opletten wat leuk is om te doen en welke oefeningen hij prettig vindt. Die moet hij dan maar opschrijven. Foto’s zijn natuurlijk wel veel leuker.
  Ga nog flink genieten van de komende dagen. En straks een goede reis.
  Even voor Manouk……ik geef het op. Ik raak telkens de tel kwijt. Je ziet er wel erg mooi uit zo.

  Lieve groetjes van Pauline

 • Brigit

  Hee!
  Het ziet er echt zó leuk uit daar!
  Superleuke verhalen!

  Ik ben echt jaloers haha,
  Heel veel plezier en geniet ervan!

  liefs, Brigit

 • Lucas Tessa Erik en Angelique

  Hallo allemaal, wij hebben elke dag jullie verhalen met erg veel plezier gelezen.
  Nog een paar dagen en dan gaan jullie alweer naar huis. Nog erg veel plezier de laatste dagen! Geniet er nog lekker van en voor straks een goede terugreis !!!

  Lieve groetjes Lucas, Tessa , Erik en Angelique

 • Tessa van der Sande

  Hoi hoi oke dan ga ik nog een poging doen : 81 vlechtjes. Groetjes Tessa

 • Yvonne

  Hoi vakantiegangers,

  Sjonge, echt leuk dat we zo jullie ervaringen kunnen volgen en wat een leuke foto’s, super!
  Manouk, wat zit je haar mooi zo, ik denk dat je 76 vlechtjes in je haar hebt.
  Geniet nog van de laatste dagen en een hele goede reis weer terug!

  Liefs van Yvonne

 • Ellen

  Hoi allemaal,

  Het is elke dag weer leuk jullie verhalen te lezen. Wat een fantastische tijd beleven jullie daar! En zo’n stralende familiefoto; met z’n allen aan tafel. Dennis, ik denk zomaar dat er geen spruitjes op je bord liggen……. Wij wensen jullie nog heel fijne dagen toe!!!

  Groetjes van Ellen & Steef, Bram, Lucas, Jesse en Floris

 • Hey Fam Beckerman,
  Nog een paar daagjes en dan zit het er al weer op maar daar denken jullie maar niet aan ga maar lekker genieten met zn allen.
  Zijn jullie al wezen eten bij Saint Tropez daar heeft Nadia gewerkt en je kan er heerlijk lounchen!!!
  Dennis zet hem nog even op met de dolfijnen en dit vergeet je echt niet meer zo bijzonder!!!
  Dikke knuffel Joke

 • Erik Martine Celine Lizette Milou de Vreede

  Hoi,
  Hier een berichtje van 1 van de armbandenmaakster voor stichting nicolette (vanuit de apotheek). Goed om te horen dat het zo’n leuke unieke ervaring is.
  Ik hoop dat je er veel aan hebt Dennis en dat het iets is om nooit te vergeten.
  Heel veel succes en plezier de laatste paar dagen.

  Groetjes Fam. de Vreede uit de Lier

 • Tessa v.d. Sande

  Hoi Manouk ik denk dat het 76 vlechtjes zijn.
  Het staat je erg leuk !!!!!!
  Nog maar een paar dagen en dan ben je alweer thuis. Ik mis je wel.
  Nog veel plezier. Liefs Tessa

  p.s. mijn moeder denkt dat het er 87 zijn en mijn vader zegt 82.

 • Jarick en Monique

  Hoi Micheal, Manouk, Dennis, Rianne, Michel, Marion en oma. Jullie hebben het het wel heel erg fantastisch zeg, om van te smullen de verhalen, ervaringen etc. We krijgen een aardig beeld van wat jullie doen en ervaren. Hartstikke leuk. We hebben het hier in Nederland ook goed naar ons zin, hoor maar zwemmen met de dolfijnen en zo lekker verwent worden door alles daar, is wel het summum. Genieten jullie nog maar een paar daagjes 100% ervan!. we hopen jullie volgende week natuurlijk allemaal weer te zien en dan gaan we natuurlijk de vlechtjes van manouk tellen want wij denken dat er 98 vlechtjes in zitten , alleen philip denk dat er 101 vlechtjes in zitten. groetjes Jarick en Monique.

 • Arthur Anita Anna & Luca

  Hallo allemaal! Wat een leuke verhalen en foto’s allemaal, super om te zien dat jullie zo genieten hoor! Wij krijgen hier ook de kriebels als we het lezen 🙂 Heerlijk eiland he! Geniet nog even van de laatste dagen enne tot gauw in Nederland!
  Veel liefs van Arthur Anita Anna & Luca XX

 • jesse

  hoi dennis, leuk dat je het nog steeds naar je zin hebt. als je het nog niet wist barcelona heeft gisteren gewonnen van Real. nog veel plezier met de dolfijnen.

  manouk ik denk dat er 60 vlechtjes in je haar zitten.

  doei jesse

 • iris van paassen

  hoi ik denk dat manouk 100 vlegtjes heeft ! en ze zijn suuper leuk !!!!!!

 • tante Lien

  hallo allemaal
  Wat leuk dat jullie het naar jullie zin hebben zeker voor dennis.
  Heel leuk met de dolfijn Li-Na en ook dat oma Sjaan erbij is. Die heeft het erg
  naar haar zin zo te lezen. Dit zijn dagen die jullie nooit meer zullen vergeten.
  Nog een paar dagen en dan zijn jullie weer thuis dat zal wel vreemd zijn. Jullie hebben veel foto’s gemaakt neem ik aan en ik hoop ze een keer bij jullie te zien.
  Goede reis naar huis en voor iedereen een knuffel van tante Lien

 • Floris

  Leuk dat jullie het naar je zin hebben.
  op de foto’s zien jullie er lekker bruin uit.

  Ik denk dat er 80 vlechtjes in Manouks haar zitten

  Gr.Floris

 • Roos Pruisken.

  Heeey, Fam. Beckerman,

  Fijn dat jullie het zo leuk hebben. Geniet er nog maar even van.
  Roos denkt dat er 85 vlechtjes in zitten. Derk 93, Sandra 75 en Tijn 73. Wij vinden dat Manouk erg bruin is!

  Groetjes Roos en familie.

  Ps. Geef Chabelita de groetjes van Roos en Tijn.

 • oma en opa

  hallo luitjes jullie vacantie zit er helaas bijna op . jammer !!
  Manouk , we denken 52 vlechtjes het stat je leuk .Michael ,wat heb je voor leuks geknutseld ? Marion ben je al poepie bruin ? Michel alweer lekker ontspannen ?
  Oma Jeanne en Rianne zijn jullie al uitgeshopt of is er nog geld over ???
  Wij hebben het ook naar ons zin , we zwemmen enz. enz. en zien jullie op Schiphol .
  groeten van allemaal

 • Fam van Leeuwen

  Hallo allemaal,

  Wat ontzettend leuk om jullie verhalen te lezen. En wat een prachtige foto’s,
  Manouk jij ziet er mooi uit hoor met al je vlechtjes.
  Wat een belevenis allemaal, nog heel veel plezier.

  Groetjes van
  Rob, Ingrid, Anika, Britt en Eva

 • Sonja Andres Allan en Kenny

  jemig! wat is dit super gaaf allemaal zeg!
  en ik ben het helemaal met rianne eens!
  deze vakantie zullen jullie niet gauw meer vergeten!
  geniet super van de laatste week met li-na!!

  en manouk ik denk dat het ongeveer 75 vlechtjes zijn?? het ziet er echt super gaaf uitje je haar zo!! wel zonnebrand op je hoofd spuiten he!!!!!

  hele dikke kus van ons allemaal

 • Debbie

  eey allemaal
  ik vind jullie verslag echt superleuk,
  je kan echt zien dat jullie er van genieten
  ook leuk dat jullie mee mogen zwemmen
  ik zie jullie snel weer!
  groetjes xx debbie

 • Hans, Marleen, Astrid, Johan en Simone

  Hallo Allemaal,

  Ontzettend leuk om te zien hoe jullie bijzondere vakantie verloopt. Het ziet er geweldig uit. Zo te zien genieten jullie er allemaal heel erg van! Manouk, Astrid gaat vanavond al je vlechtjes even tellen, het ziet er gaaf uit! Nog heel veel plezier samen.

  Groetjes, Hans, Marleen, Astrid, Johan en Simone

 • aad en kitty

  Hallo allemaal, geweldig als je alles leest wat jullie daar meemaken. Zo’n fantastische ervaring met elkaar. Dit is echt iets om nooit te vergeten en geeft ook zoveel positieve energie naar elkaar. Die Dennis zit daar mooi te genieten en dan wint zijn club ook nog. Gelukkig ben je weer thuis om het kampioenschap te vieren.
  Jongens (en meisjes)dat wordt echt afkicken als jullie weer terug zijn (sorry). Nou Manouk dat zijn weer eens andere staartjes dan waar je mee op reis ging. Ziet er ontzettend leuk uit. Ik hou het op 98 stuks.
  Geniet nog van deze week en we zijn straks echt benieuwd naar de foto’s.
  Aad en Kitty

 • Tessa v.d. Sande

  Hoi Manouk, heb je het leuk daar. Als ik zo de verhalen leest dan kan het niet anders. Foto´s zijn super !!!!!!!! Ik wil graag meedoen met de prijsvraag maar hoe vaak mag je een antwoord geven Liefs Tessa XXX

 • fam.van koppen

  wat een leuke verhalen lezen wij. en die foto’s die zijn ook heel mooi. het lijkt ons erg leuk om er tussen de dolfijnen te zwemmen. wij hopen dat jullie nog een leuke week krijgen.

  groeten
  paul, miranda, wessel, joyce, jarno en lars

 • Tessa van den Berg

  Tessa heeft heel hard zitten tellen en kwam tot 101 vlechtjes, Manouk. Je ziet er geweldig uit, net zoals de foto’s waarop jullie zwemmen met Li-Na. Geweldig, geniet van deze hele speciale ervaring.

  Groetjes,
  Pierre, Marja, Michelle, Femke, Tessa en Daan

 • Oma opa karin peter sara elisa sam

  eindelik verbinding . hopen we . we hebben genoten van de foto’s en verhalen .
  de sessies zitten er nu dus bijna op en dan kunnen jullie nog een poosje rustiger genieten . hier is het maar 18 gr. maar verder prachtig weer . we zijn nog op zoek geweest naar een waxinelichthouder maar die waren uitverkocht . veel plezier de komende dagen en Michael let vooral op de bootjesbrug . groeten voor iedereen daar van iedereen hier hoy hoy hoy

 • Familie Groenewegen

  hallo Allemaal

  wat gaaf om te lezen dat het zo goed gaat met jullie.
  en wat een leuke foto’s. het lijkt ons wel spannend om tussen de dolfijnen te zwemmen. wij hopen dat jullie nog een geweldige week mogen beleven in curacao.

  groetjes
  Demi Milou Tara Indy Jack Esther

 • Fam Sanders

  Hoi Beckermannetjes,

  Goed dat jullie het zo goed hebben daar, het lijkt ons wel spannend voor Dennis om met de dolfijn Li-Na te zwemmen. De foto’s zien er goed uit.
  Dennis vanmiddag moet Ajax tegen Hereveen spelen, ik hoop dat ze net zo goed d’r best doen als jij dan kunnen ze volgende week tegen Twente kampioen worden in de Arena.
  Het gaat jullie goed,
  groetjes Wilma Kees Kelvin Daphne en Robin

 • C.E.M.Scholtes van Os

  Ha Marion, Michael en kinderen,
  Wat een feest zoiets mee temogen maken.Jammer dat je niets van het oranje feest heb kunnen zien.Wij hopen dat deze zondag 29 april ook erg leuk zal verlopen.
  Heel veel groetjes en liefs van
  Yvonne haar ouders C.Scholtes en C.E.M.Scholtes van Os

 • Hey lieve familie,

  Wat een mooie ontroerende en leuke verhalen hebben we al gelezen van Dennis zn dolfijn avontuur.
  Iedere keer natuurlijk weer even de nieuwtjes lezen van elke dag!!!
  Ik snap precies wat je bedoeld Marion met dat geluksgevoel je beleefd het met zn allen echt super, Ik ga eens informeren want mischien is het ook wel een idee voor onze Peggy!!!
  Nou veel plezier met het snorkelen he zooooo mooi daar.
  Groetjes dikke kus Joke

 • Fam. Alsemgeest

  Hoi Dennis en familie,

  Wat ontzettend mooi om jullie verhalen te lezen. het zal ongetwijfeld een bijzondere ervaring zijn, die je nooit zult vergeten. En hopelijk levert het het gewenste resultaat op!
  Manouk, gaat alles goed met je voet? Je krijgt de groetjes van Sven.
  Wij wensen jullie nog heel erg veel plezier en succes! Tot over een week weer in De Lier! Geniet ervan!
  Groetjes Sven, Nick, Patrick en Brigitte Alsemgeest

 • Petra, Rob, Dennis en Sjors

  Hallo Luitjes,

  Even vanuit een warm Florida een bericht van ons. Als we het dagboek zo doornemen hebben jullie het echt naar jullie zin. Erg leuk om te lezen hoe fijn Dennis het heeft met de dolfijn Li-na. Geniet er maar vollop van en laat je verwennen door alles wat Curacao heeft te bieden.
  Ik heb nog een vraag. Wie speelt eigenlijk met wie? Dennis met de dolfijn of de dolfijn met dennis. Denk daar maar eens overna en we horen het wel vrijdag 20 mei op de hockey in Maasdijk.

  groeten van Petra, Rob, Dennis en Sjors
  Rotonda West, Florida

 • Jarick & Dinand

  Wij wensen jullie een hele goede & fijne vakantie. Nog een fijne week en we kijken uit naar jullie verhalen over de vakantie. Groetjes uit De Lier van Dinand & Jarick

 • Ellen & Steef

  Hoiii allemaal,

  Wij vinden het zo leuk jullie verhalen steeds te lezen. En die mooie foto’s….!! OoOO, Jesse zou eigenlijk zelf heel even op de brug willen staan om jou met Li-na in het water te kunnen zien, Dennis! Wij wensen jullie een gezellige Koninginnedag en voor morgen heel veel plezier allemaal met de dolfijnen. Daaag!!

  Ellen & Steef en de jongens

 • Simon Anita Stijn Ralf

  Ha, vanuit Monster op de Koninginnedag lezen we dat Dennis volop geniet (en jullie ook!). Dennis, je doet het goed zo te zien! Wat een mooie foto’s met Li-na en Dennis, big kiss 🙂
  Morgen veel plezier met de family swim, we kijken weer uit naar een familie kiekje.
  Marion, de groeten van mijn pa en ma aan je moeder! Niet vergeten hoor.

  Geniet er van de komende week.
  Doei doei,

 • linda

  Ha lieve familie,

  Super om te lezen dat jullie er zo van genieten!
  En heel leuk om jullie dagboek bij te houden.
  En heel fijn dat Dennis het zo goed doet.
  En Manouk meisje bijna komt je droom uit om met de dolfijnen te zwemmen, succes nog met je voet.
  En geniet er morgen allemaal van.
  We denken aan jullie en wensen jullie nog een super fijne tijd!!!!

  Groetjes Jan, Linda, Kane en Mika

 • Aad, Patricia, Nick,Devin,Levi

  Hallo allemaal,
  Wat een geweldig verslag en mooie foto’s. Geniet ervan het is jullie gegund en vanuit De Lier kunnen we jullie goed volgen zo. Super !
  Groetjes van De Solleveldjes

 • Stichting Nicolette

  Lieve allemaal, Het is toch bijzonder om dit te mogen meemaken!!! Nou Dennis, wij gunnen je het van harte!!! Wij hopen dat je veel mag leren tijdens deze therapie, en dat je wat je heb geleerd mee naar huis mag nemen!! Jullie zijn er nu alweer een week, het vliegt voorbij! Nu even een weekend rust, en dan een maandag weer aan de slag!!! Je bent voor Stichting Nicolette de 6e die deze therapie mag volgen, en wij hopen dat er nog vele mogen volgen!! Morgen een gezellige Koninginnedag toegewenst met elkaar! Een lieve groet van Anne-Mieke en de overige bestuursleden!

 • Jeetje wat gaaf om te lezen, hoe jullie het daar hebben! Helemaal super, geniet ervan, want de tijd vliegt vast voorbij!!!

  groetjes Sandra

 • fam. van Marion

  Hallo Dennis en familie,
  Wat mooi om te zien en te lezen dat jullie daar zo een goede tijd hebben. Onze kinderen hebben vorige maaand de dolfijntherapie mogen volgen. Wessel heeft toen ook met Li-Na gewerkt dus weet heel goed hoe lief en leuk Li-Na is. Carlijn en Wessel hebben goede resultaten geboekt en we hopen dat jullie dat straks ook kunnen zeggen. Geniet er nog van. We weten dat het voor Dennis hard werken zal zijn maar dat het vreselijk mooi is om dit als gezin te mogen meemaken.

  Groeten Jan en Ellen, Carlijn en Wessel

 • ROB

  HOI DENNIS WAT ZIET HET ER TOCH GEWELDIG MOOI UIT EN AAN HET ZOENEN TE ZIEN HEB JE AL EEN BEETJE VERKERING OOK DAT HEB JE SNEL VOOR ELKAAR.HOI MAR EN MICHEL ALS JE NAAR DE FOTO KIJK KAN JE DAAR TOCH NIET ANDERS ALS VAN GENIETEN.NOG HEEL VEEL PLEZIER EN MOOI WEER.DOE OMA EN DE KINDEREN DE GROETEN

  GROETEN ROB XXX

 • Floris

  Een fijne vakantie nog toegewenst.
  En Dennis is zo’n kus van de dolfijn fijn???.
  Wij zullen jullie blijven volgen via de site

  Doei

  Gr.Floris(en de rest)

 • Margret

  Hallo allemaal,
  Heel veel plezier met elkaar. We blijven jullie volgen!
  lieve groetjes van de Groenenbomen.

 • peter

  wou dennis, wat een geweldige ervaring jo. de hele dag in dat mooie water met leuke dames uh sorry dolfijnen en super weer. geniet ervan, en als je terugkomt neem dan ook zo`n lekkere haring voor me mee.
  Peter

  P.s en natuurlijk ook de groetjes van ons allemaal aan jullie allemaal.

 • Sjors, Astrid, Nora en Sepp

  Hallo,
  Wij wensen jullie een fijne tijd op het CDTC. Onze dochter Nora en wij als ouders hebben in oktober ook mogen genieten van deze geweldige kans. Willen jullie Merel een dikke kus van ons geven?
  Liefs,
  Sjors, Astrid, Nora en Sepp

 • Ed Schenkels

  Hoi familie Beckerman,

  Wat een prachtige plek om te genieten met elkaar. Ik wens jullie allemaal veel plezier met deze bijzondere vakantie en met de behandeling van Dennis.

  Groetjes,

  Ria en Ed Schenkels

 • Ton van Leeuwen

  Hoi Michel (en de rest natuurlijk),
  We hebben net van Carlo de site doorgekregen en gelijk even gekeken/gelezen.
  Wat een mooi verhaal van jullie en vooral Dennis over zijn therapie.
  Mooie plaatjes ook en mag ik 3 tips geven: geniet ervan, geniet ervan en geniet ervan!

  Nog een prettge vakantie!

  groeten,
  Ton

 • Oma en opa Beckerman

  Lieve kinderen en oma Sjaantje Wat een mooie foto’s hebben jullie gemaakt . Knap van je Dennis om zo met Li-na om te gaan . En de dames R en S maar shoppen samen .
  Leuk voor de anderen zo’n kidsclub ! En hopelijk gaat het goed met Manouk haar voet , voorzichtig hoor . De groeten van ons en genieten maar .
  Wij gaan morgen naar Limburg { stukken dichterbij } maar hopen daar ook te kunnen
  internetten . Doe Li-na ook de groeten !

 • fam. van den Berg

  Hoi Dennis en familie,
  Leuk dat jullie het zo naar jullie zin hebben!
  En dat het allemaal goed gaat.
  Leuk dat ook op de foto’s te zien zijn dat jullie Dennis het ook erg naar zijn zin heeft en de verhaaltjes over wat jullie meemaken zijn erg leuk om te lezen!

  Nog een fijne vakantie en geniet ervan!

  Groetjes,
  Pierre, Marja, Michelle, Femke, Tessa en Daan.

 • Pastoor Michel

  Vandaag ontving ik een SMS met deze website. Geweldig, het geeft een heel mooi overzicht.
  Ik zie wel dat het niet alleen veel genieten, maar voor Dennis ook heel hard werken is. Maar dat kan hij wel, dat heeft hij de jaren door al laten zien. Ik heb de indruk dat jullie over zo’n anderhalve week allemaal met een mooi kleurtje en een geweldige ervaring rijker terugkomen. Dit zijn wel heel bijzonder Paasdagen.
  Hartelijke groet van pastoor Michel Hagen.

 • Fam Kraus

  Hallo Allemaal,

  Wat hebben jullie al veel meegemaakt in een korte tijd! Het zal vast een bijzondere ervaring voor jullie als gezin zijn, geniet er van.
  Leuk om jullie verslagen en ervaringen te lezen en wij blijven jullie volgen via deze site.
  Veel succes en plezier voor jullie allemaal,
  Groetjes,
  Lesley, Carola, Dinand en Maureen

 • Tante Wil en Ome Dries

  Hallo Allemaal
  Fijn dat de vliegreis goed is verlopen en wat een leuke fotos.
  Michel en Marion geniet er lekker van.
  Rianne en Manouk en Miachel doen jullie ook leuke dingen op de kids club? En Dennis maak veel fotos want wij willen straks natuurlijk alles horen en zien wat je allemaal mee gemaakt hebt. En doe de groetjes aan Oma. Voor jullie allemaal een dikke kus en groetjes van ons. gr Tante Wil en Ome Dries

 • Familie van Rijn

  hallo familie Beckerman,

  Wat fijn zeg, dat jullie deze kans hebben gekregen. Leuk dat we op deze manier mogen meegenieten.
  Dennis: zet m op! Je zal best hard moeten werken.
  Michael: jij krijgt de groetjes van Nina en Jill (zij logeert hier nu).
  Manouk: Jij denkt vast niet aan Sofietje met al die dolfijnen, geniet ervan he!

  Groetjes Annet van Rijn & fam.

 • anja noordermeer

  Hallo allemaal,

  Wat leuk om jullie zo te volgen. Vind het ook leuk om nu eens te zien
  wie Dennis is. Dan weet ik de volgende keer tenminste wie ik aan de
  telefoon heb. Heel veel plezier allemaal, geniet ervan en ik hoor jullie
  weer.

  groetjes

 • Jarick van der Gaag

  Hallo allemaal,
  Gaat het goed met Dennis? Wat een leuke verhalen bij de plaatjes.
  Ik zou er ook wel bij willen zijn.Zwemt Michael ook met de dolfijn?
  En gaat het goed met de voet van Manoek ?
  Goede reis terug. Maar ik mis jullie.
  groetjes van Jarick en ook van Pappa, Mamma,Krijn en Maud.

 • Sonja Andres Allan en Kenny

  zo Dennis….
  als ik die laatste foto ziet moet je ook niet bang zijn !!
  echt stoer!!
  wel erg leuk om elke dag even jullie verslag te lezen!

  x van ons allemaal

 • Pauline

  Hallo Dennis en de hele familie natuurlijk,
  Het ziet er allemaal vet cool uit!
  Dennis, veel armbewegingen en dan kan je dolfijn dansen. Geniet van het samenzijn in het water met de Dolfijn.
  Echt gaaf dat je(jullie) dit mogen meemaken.
  Leuke foto’s. Echt een stoere bink.

  Liefs Pauline

 • Lucas, Tessa , Erik en Angelique

  Hallo allemaal in het verre Curacao, geweldig om jullie ervaringen te kunnen lezen !!! We zijn erg blij voor jullie dat jullie dit mee mogen maken.
  We zijn benieuwd naar jullie verdere ervaringen. Geniet er van ! Lieve groetjes
  Lucas, Tessa, Erik en Angelique

 • Arthur Anita Anna & Luca

  Bon dia dushi’s!! Wat een mooie foto’s van Dennis met Li-na. Zo te zien zijn ze al aardig aan elkaar gewend! Dit wordt een ervaring om nooit meer te vergeten en het is jullie ook gegund! Geniet er met z’n allen van, en blijf goed smeren hoor, want het gaat daar hard! Kijken uit naar het verslag, heel leuk om jullie zo te volgen!
  Heel veel liefs van Arthur Anita Anna & Luca xxx

 • Fam. van Andel

  Hoi allemaal,

  Wat een geweldige foto’s Dennis! Wat zullen jullie allemaal genieten met elkaar!
  Terwijl hier het mooie weer bijna op is, blijft bij jullie het zonnetje lekker schijnen. Nog veel plezier met elkaar en knuffel voor Li-na!!!

  Henk en Gerrie (Bleijenburgs End)

 • Sonja Andres Allan en Kenny

  hallo allemaal!!
  wat indrukwekkend allemaal zeg!! ik kan me voorstellen als je als ouders zijnde er naar kijkt het toch wel emotineel is !!
  het is super voor jullie dat jullie dit mee mogen maken!! geniet er van met zijn allen !!
  michel en marion : geniet van dit bijzonder moment
  Dennis: geef li-na een kus van me!
  rianne :niet achter de mannen he??
  manoek: hopelijk heb je niet te veel last van je voet!
  Micheal: niet te bruin worden he!!
  Oma : veel plezier met de hele fam en geniet ervan!

  dikke kus van ons allemaal!!
  Sonja Andres Allan Kenny

 • Jeannet

  Hallo daar !!
  Wat ben ik jaloers op die leuke beelden en informatie !!
  Michael, nu hoef je eindelijk geen nachtjes meer te tellen, maar mag je lekker genieten. Wel alles onthouden, hoor, want je moet echt veel vertellen als je terug bent !! Tof, dat jullie zo’n goede reis hebben gehad en het loopt, zoals gepland was. Ga met veel plezier jullie verslag lezen en volgen !!
  Dikke knuf,
  Jeannet.

 • Ellen

  Hoiiii,

  Wat fijn zeg dat het zwemmen met Li-na zo goed is gegaan, Dennis. En wat een super leuke foto’s! Het is heel bijzonder dat jullie dit met elkaar mogen beleven. Ook voor vandaag weer heel veel plezier toegewenst. Manouk, hoe gaat het met je voet?

  Liefs van Ellen & Steef, Bram, Lucas, Jesse en Floris

 • jill

  hallo manouk en familie
  is het er leuk?
  gaat het goed met je voet
  en zijn de dolfijnen lief?
  hoe heet jou dolfijn?
  groetjes van jill en familie

 • iris en kitty

  heey familie beckerman,
  ik zie aan de foto’s dat het heel gezellig is wij hopen dat manouk ook kan zwemmen
  veel plezier !!!

  groetjes iris en kitty!!

 • Derk, Sandra, Roos en Tijn

  Hallo allemaal,

  Wat ontzettend fijn, dat het allemaal zo goed gaat. We hebben heel veel aan jullie gedacht. Dennis en natuurlijk ook de rest van de familie, geniet er van. Het is een ervaring om nooit te vergeten.
  Liefs Derk, Sandra, Roos en Tijn.

  • ps3-i really want it i only have a wii and i cant afford a ps3 i favroited your video and subsribed want so bad please please please

  • That insight’s perfect for what I need. Thanks!

  • My friend and I spent the most enjoyable vacation at the lodge. The accomidations were top shelf and the hospitality was second to none. Michelle and Anthony speared nothing to make sure we were comfortable and well taken care of. The food was 5 star and I only wish I could eat there every night. Michelle… I have an idea…open an Evergleades Copperhead!I want to say thank you for all you provided and I can’t wait to return. Thank you so much!!!Randy

  • It doesn’t “still raise” those issues. It observes them, but seeks to theorize them at the level of the origination and perpetuation of political order itself. So a new nomos of the Earth or possibly the nomos of a given Grossraum would precede particular political formations.

  • Sabes, Paulo, eu não sou poetisa nem jeito tenho sequer…mas adoro poesia.Cada sábado , leio e releio os teus poemas . As ilustrações que escolhes são sempre bem adequadas e significativas. A fotografia de hoje, então, é uma ternura…Obrigada por este “presente especial de Natal” com uma foto tão bonita. Abençoada Arca da Aliança que recolhe tantas memórias. Um beijo da São

  • I can’t get enough of this game, the action stages are just so much fun. Too bad that you don’t have any continues in Action Mode. Can’t seem to get myself to play the actual Story Mode because I kinda hate floating around as that angel or whatever – Shit’s boring.

  • É sempre a mesma estória: ocultação e/ou deturpação das nossas iniciativas na comunicação social. Estamos habituados, mas não nos conformamos.Por isso a luta, nestes 15 dias próximos, vai ser levada a cabo com mais garra ainda.Bom trabalho aos mandatários e a todos os militantes.Abreijos.

  • I believe other web web site proprietors need to take on this website as an unit, quite clean and superb user genial type and layout, allow on your own the content material. You’re an specialist on this subject!

  • I love the Christmas ornament idea! I bought my very first sewing machine in June, and I’ve been eagerly looking for Christmas gift ideas to get started on. These will make great stocking stuffers for my little boys and my husband. Thanks!

 • Rob

  Goedemorgen Mar en Michel,ik geloof best dat het voor jullie een heel emotioneel gebeuren is,ik vind het ook een geweldige onderneming. En Dennis wat een super gezicht jij met de dolfijn in het water helemaal geweldig.Helemaal leuk dat wij het vanuit hier kunnen volgen.hele fijne (werk)vakantie geniet er met zijn allen van heel veel plezier.

  Groeten Rob xxx

  • This is what we need – an insight to make evoynere think

  • Thanks Sean & Ann, that’s all good to hear. It’s hard for me to rationalize paying to see anything much smaller than the Grand Canyon or the ability to hike into an active volcano or something along those lines. National Parks are usually worth the investment, everything else can go stuff it.

 • Yvonne

  Hoi allemaal,

  Wat fijn om te lezen dat jullie zo genieten daar in Curacao. Heel bijzonder allemaal. Wat een leuke foto’s Dennis, het is knap he wat die dolfijnen kunnen! Veel plezier en succes vandaag. Doei!

  Heel veel groetjes van Ivan, Yvonne, Angela, Vincent en Romy

 • aad en kitty

  Hallo allemaal, leuk om dit alles te volgen. Geeft een goed beeld wat jullie zoal meemaken. Manouk en Rianne zitten de staartjes er nog in????
  En Michel moest je wennen aan het tempo daar of was je er al aan gewend?
  Zijn benieuwd hoe Dennis het ervaart en vindt.
  Doe Jeanne de groeten en smeer ze met z’n allen want we begrepen dat dat wel nodig is.
  Geniet van deze unieke ervaring.
  Groetjes en kus,

  Aad en Kitty

 • Esther

  Hallo allemaal

  Geniet van deze heerlijke, zonnige, maar ook zo’n bijzondere vakantie!
  Heel veel plezier.

  Groetjes,
  Piet, Esther, Sabine, Danique en Naomi

 • fam. Soonius

  Hallo allemaal daar in het zonnige Curacao, geniet van alles, rust lekker uit en heel veel plezier met de dolfijnen.
  groetjes Jessie, Donna, Sonja, Charlie

 • Jesse en de rest van de familie

  Hoi Dennis, hoe was je eerste dag met de dolfijnen? Hier schijnt de zon. Nog veel plezier de rest van de vakantie. Doei jesse plus de rest.

 • Beste Dennis en natuurlijk de rest van de Fam. heel veel sterkte en laat die dolfijn z’n werk maar doen. Geniet als en Vis in het water.
  En Rianne groetjes van iedereen op de tuin.

 • iris

  hoi familie beckerman,
  hoe is het in curacao ik hoop dat manouk kan zwemmen en de rest natuurlijk ook
  heel veel plezier!!!

  groetjes iris en fam. doei

 • Stichting Nicolette

  Lieve Familie,
  Wij wensen jullie morgen heel veel succes met de eerst therapie dag…..!! Dennis ik hoop dat je ervan mag genieten, en dat je er natuurlijk veel mag leren!! Wij zijn erg benieuwd naar jullie, en zullen jullie dagelijks volgen!! Een lieve groet, ook namens de andere bestuursleden van Stichting Nicolette!!

 • Simon Anita Stijn Ralf

  Haai Fam Beckerman,

  Beetje bijgekomen van de reis inmiddels?
  Zijn benieuwd hoe de eerste dag is geweest, we gaan jullie zeker volgen de komende 2 weken!
  Geniet er van en met elkaar, Dennis toi toi toi!

  Groetjes!

 • Oma en opa Beckerman

  hallo Dennis en de rest ! Fijn dat jullie veilig op Curacao zijn aangekomen .
  Geniet van deze belevenis en maak veel foto’s en video’s , dan kunnen de thuis-
  blijvers er toch ook een beetje van genieten . Heel veel plezier deze weken en tot
  ziens op Schiphol !!!!!!!

 • Fam. Arkesteijn

  Hoi Dennis!
  Morgen is het zover, spannend hoor! Wij wensen je enorm veel plezier met de dolfijntherapie! Ben zo benieuwd!! Geniet er maar goed van met z’n allen.

  groetjes,

  Ronald, Rita, Rico & Kim Arkesteijn

 • ruud marijke en britt

  Hallo Iedereen,

  Onwijs veel plezier gaat er met zijn alle van genieten.
  Ben heel benieuwt naar jullie belevenissen daar in Curacao.
  Goede reis,

  Groeten Ruud Marijke en Britt

 • Koos en bernadette

  Hallo Jeanne en familie beckerman,
  Zijn jullie goed aangekomen?
  Dennis, wat een mooie foto!!
  Geniet maar veel!!
  Hartelijke groeten van familie Barendse

 • Tanja

  Hallo alemaal,

  Heel veel plezier in Curacao gewenst, het wordt vast een fantastische tijd om nooit te vergeten. Neem veel foto’s want na jullie vakantie spreken we gauw af om jullie belevenissen te horen. Dennis de jongens willen graag op de hoogte blijven.

  Groetjes en genieten hé,

  Ron & Tanja, Damy, Jelle en Myrthe

 • Heel veel plezier, geniet ervan met zn allen en ik ben heel benieuwd naar jullie belevenissen!!!

  groetjes Sandra

 • Pauline

  Hallo allemaal,

  Een hele goede reis en ga er vooral van genieten. Voor Manouk hoop ik dat haar voet haar niet dwars gaat zitten en lekker kan zwemmen.
  Dennis haal eruit wat je kunt en geef de Dolfijn een extra knuffel van mij!
  Heel veel plezier allemaal

  Pauline

 • Marleen

  Hallo Allemaal,

  Wij wensen jullie een hele fijne vakantie toe. Geniet er samen van! Het wordt vast en zeker een hele bijzondere vakantie. We zullen de site in de gaten houden.

  Goede reis!

  Tot over twee weken,
  Hans & Marleen, Astrid, Johan en Simone

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>