Dankwoord

Middels deze laatste dag van het dagboek willen wij iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor Stichting Nicolette om dit mede mogelijk te maken. Het is echt uniek geweest voor ons en Joris. Wij zijn erg dankbaar dat een hoop mensen zich daarvoor ingezet hebben en wij daar gebruik van hebben kunnen maken. Ook dank voor alle mensen die ons hebben gesteund via reacties op het dagboek, e-mails en andere berichten, het is erg waardevol voor ons dat veel mensen meeleven. Tenslotte een hele grote dank aan CDTC en Stichting Nicolette. Het mogelijk maken van deze unieke ervaring en de kansen die het geeft aan de persoonlijke ontwikkeling van een kind met beperkingen is een hele grote gift. Wij willen iedereen van Stichting Nicolette bedanken voor hun inzet, tijd en begeleiding. Wij zullen ons ook voor de stichting blijven inzetten en deze unieke ervaring uitdragen, zodat zoveel mogelijk kinderen met beperkingen hier gebruik van kunnen maken. Steun Stichting Nicolette door het alleen al door te vertellen!

Iedereen bedankt.

Dikke kus Joris en fam.