De dag voor de therapie

Hallo allemaal,

Natalie had gisteravond en vannacht nog een epileptische aanval. Maar daarna verder goed gaan slapen en de dag goed en helder doorgekomen. We hebben een deel van de dag aan de beach gezeten en Lekker gezwommen en gesnorkeld. Nathalie speelde af en toe met het zand echt in het water duiken was nog een stap te ver.. maar dat komt waarschijnlijk wel. Daarna hebben we nog even gewandeld waar het morgen allemaal gaat gebeuren! Het was mooi te zien dat Nathalie het allemaal herkende. Daarna hebben we nog bij het zwembad gezeten bij ons leuke apartemement en heeft Nathalie ook even lekker geslapen. Dat is fijn want ze is nog wel moe We zijn nog even uit eten geweest En nu ligt Nathalie alweer vroeg in bed. Morgen om 10 uur hebben we de kennismaking met onze therapeut Myrthe die we al kennen van 4 jaar geleden. En kanoa de dolfijn ook van 4 jaar geleden. We hebben er zin in.

Groetjes de familie van Heijningen