Dinsdag 13 maart

Dinsdagmorgen had Arlette weer veel zin om naar de dolfijnen te gaan. We hebben met Astrid even gesproken over de dag ervoor hoe Arlette het had ervaren. Arlette is met Marlot meegegaan en hebben gewerkt aan emotionele begrippen zoals boos zijn, blij zijn, verdrietig zijn en bang zijn. Hierna heeft ze haar wetsuit aangetrokken en zijn naar het vlot gegaan. Het duurde niet lang voordat zij weer in het water lag.  Eerst een paar rondjes gezwommen en Arlette vond alleen niet fijn als zij de staart van Luna tegen haar aan kreeg. Hiera een potje waterpolo gedaan met Luna. Het water was best koud omdat het knap bewolkt was.

Arlette was vandaag een beetje verkouden en Luna dacht ook als jij kan niesen dan kan ik dat ook. Hier schrok Arlette een beetje van maar moest erna wel weer om lachen. Na deze sessie kwamen ook alle emoties en vermoeidheid van de reis eruit en hebben we rustig aan op de beach gezeten.

Hier konden we nog kijken hoe Rene en Marijn aan het snorkelen waren met andere kinds waarvan broer of zus ook de therapie volgen. Terug op de kamer ging Arlette alle oefeningen nog een keer herhalen en speelde met de dolfijn. Vanavond staat er nog een borrel op het programma met andere ouders en therapeuten en personeel van CDTC. Als laatste wil Arlette nog zeggen dat zij de reacties geweldig vind op de site en zij geniet er volop van.

Arlette-en-Lina-doen-aan-waterpolo

Marijn en René genietend bij het basin