Dinsdag 20 maart

Gisteren avond is René live op de radio geweest in een uitzending van Jeroen van Dolfijn FM. Hij was wel zenuwachting maar heeft hier  verteld dat hij  DJ Krul was en terwijl zij een plaatje draaide heeft hij over Stichting Nicolette verteld.

Arlette was vanmorgen weer enthousiast en begon lekker aan haar sessie.

Zonder enige moeite ging ze met Astrid mee. Zij hebben het weekend doorgenomen en weer afspraken gemaakt voor aankomende week. In het weekend had Arlette praatjes dat zij wel even alleen op de surfplank door het water geduwd wilde worden door Li-na.  Gisteren was een jongen erg onrustig en dit sloeg over op de dolfijnen. Gelukkig had Arlette geen therapie want de dolfijnen hadden meer oog voor elkaar dan voor de kinderen. Zij werden hierna allemaal genegeerd en begrepen dat zij weer bij de les moesten blijven. Deze afspraken worden dan door alle trainers op de vlotten gemaakt zodat er voor de dolfijnen geen uitzonderingen worden gemaakt.

Na een half uurtje in het water koos Arlette voor het bodyboard of surfplankje. Zij ging er op liggen en lag al te lachen. Of dit van de zenuwen was of dat zij het echt leuk vond weten we niet maar het blijft aanstekend voor de anderen en voor Li-na.  Li-na kwam met haar snuit achter haar voeten en begon te duwen. Arlette ging zo hard het bassin door dat zij door Astrid niet meer ingehaald kon worden en  het was maar goed dat het bassin gesloten was anders had Li-na haar naar Bonaire voortgeduwd. Wij denken ook dat Li-na het super vond dat Arlette in een deuk lag dat hij maar door bleef gaan en dus geen klein rondje maakte. Zelfs richting het vlot zat de vaart er zo in dat Li-na wel stopte voor het vlot en Arlette tot stilstand kwam tegen de muur. Wij stonden echt versteld dat Arlette dit zonder begeleider deed.

Hierna uit het water en er werd even gerelaxt en Arlette werd gemasseerd.
Dit vond zij heel erg lekker. Astrid was na afloop zeer tevreden over haar en gaf weer tips voor we thuis mee konden oefenen.
Ronald heeft hierna met René een bezoek gebracht aan de marinebasis Parera terwijl Arlette en Sandra nog een dolfijnenshow hebben bijgewoond.
Marijn heeft zich vermaakt op de kidsclub.

Relaxen op het vlot.

René promoot Stichting Nicolette op Curacao bij het radiostation.