Dinsdag 6 oktober

Britt werd 15:30 weer opgehaald door Matthias en Ryan en Alissa door Gabriella. Ryan en Alissa gingen vandaag snorkelen in de zee.
Na een half uur binnen therapie kwam Britt lopend (ondersteunend) door Matthias naar buiten. In het water ging het ook super goed met Britt, ze was heel alert en goed met Papito bezig. Ze ging meer verschillende kunstjes doen zoals:

– Ze werd onder haar voeten geduwd door Papito, waardoor ze door het water gleed.
– Ze gooide een ring weg en Papito kwam hem terug brengen.
– Bewegingen met een stok zodat Papito salto’s gaat maken.
– Keihard met een waveboard rondjes maken. Dan leunde Britt en Matthias op dat board en Matthias deed dan zijn flippers uit en werd onder water onder zijn voeten geduwd. Echt super gaaf om te zien.
– Daarna gingen ze met ze de bal spelen. Britt mocht samen met Matthias de bal gooien maar toen ze hem gooide waaide Britt haar hoedje weg. En Papito ging toen het hoedje halen. Hoe lief is dat. Echt gaaf allemaal.

Toen kwam Matthias weer terug met Britt, ook weer lopend. Hij liet het verschil zien tussen aan de 2 handen lopen en als je haar onder haar armen ondersteund. Als je haar aan 2 handen laat lopen, krijgt ze onvoldoende kracht in boven benen en heupen. Zo gaat ze wijdbeens lopen. Als je haar onder haar armen ondersteund, dan loopt ze met haar benen recht onder haar romp (dus hoe wij lopen). Ze kwam erg vrolijk terug en ze heeft een goede dag gehad.

IMG_1984 IMG_1985