Donderdag 23 januari 2014

Finn hoepel

Finn was al om 06.30 wakker, de wekker gaat altijd om 07.00 uur dus ik ben even bij hem gaan liggen en we hebben gekletst en foto’s om de telefoon gekeken. Om 07.00 uur uit bed, ontbijtje maken en alles klaarmaken voor vertrek. Om 08.00 uur waren we ( incl. Jelle die zich gelukkig weer beter voelt) bij CDTC.

Merel, Isabella en Finn zijn in de oefenruimte blaaslotto gaan doen, hij wist eerst niet goed hoe hij goed moest blazen maar na een paar aanwijzigen van Merel ging het beter. Hij speelde het spel met Isabella en hij wil altijd graag winnen. Ja hoor ook deze keer wint hij op de nipper van Isabella. Hij heeft binnen ook geoefend met kleine bandjes om z’n voeten met een toetertje er onder als hij zijn hiel. Als hij goed afrolt gaat het toetertje, zo weet hij of hij het goed doet.

Toen naar het water, met Bonnie aan de slag. Finn heeft vandaag helemaal alleen Bonnie vastgehouden, terwijl zij hem door het water trok. Merel was er wel bij maar hoefde vrijwel niets te doen. Hij zag ons wel mij zijn focus was duidelijk op zijn oefeningen.

Op het dock een blaasspeletje  gedaan, op het teken van Merel op het fluitje blazen. hij moest Merel goed volgen, hij wilde veel te snel, dus het was niet goed en moest opnieuw. Goed oncentreren, kijken,blazen,…ja hoor uiteindelijk ging dat ook goed.

Toen weer het water in Jelle heeft een filmpje gemaakt van Finn op het bodyboard. Stoer! Daarna was Finn door het koude water net een ijsklontje geworden brrrrr dus ff douchen maar, zelf wetsuit uittrekken onder de douche staan, wassen, afdrogen aankleden.

Daarna weer terug met Isabella naar de oefenruimte, terwijl Merel ons heeft bijgepraat over de vorderingen. Tevens een afspraak gemaakt met de logopediste Heike. Om Finn op dit vlak verder te bespreken en te kunnen helpen.

Finn zit nu even TV te kijken, zo even een uurtje slapen dan lekker naar het strand, voordat Opa en Oma landen op Curacao. Finn gaat met Jelle mee hun op halen op de airport.

Vanavond eten we op het strand een hapje denk ik, zo hebben Tonny en Albet gelijk het vakantie gevoel. Gezellig dat ze komen…Finn en ook wij kijken er naar uit.

Morgen de laatste dag alweer van de 1e week, wij mogen bij de 2de zwem ( na de docktijd) morgen dicht bij Finn en Bonnie gaan kijken. Morgen middag mogen Jelle en ik en Opa of Oma ook met de dolfijn zwemmen bij de family swim.

Dus dat wordt een leuke 1e dag voor Tonny en Albert….foto’s en nieuwe verhalen volgen snel!