€ 5000,- donatie voor stichting Nicolette!

Felice Augustinus is werkzaam bij Cardano, een Nederlands bedrijf dat met name pensioenfondsen in Nederland en Engeland ondersteunt bij het implementeren en beheren van strategische risicomanagement oplossingen. Cardano stelt aan iedere werknemer, die een dienstverband van 5 jaar bereikt, een bedrag van € 5.000 euro ter beschikking om naar eigen keuze te besteden aan goede doelen. Een initiatief om loyaliteit te belonen en daarnaast medewerkers heel direct te betrekken bij de keuze van sponsoring.

Felice koos voor Stichting Nicolette omdat zij zelf onlangs moeder is geworden en beseft dat het een groot goed is om een gezond kindje te krijgen. Wanneer dat niet het geval is, is het geweldig wanneer een kindje de kans krijgt om dolfijntherapie in Curaçao te volgen. Stichting Nicolette biedt kindjes in het Westland die kans, waaronder in 2011 Jack. Felice heeft het dagboek van haar neefje Jack op de voet gevolgd en gezien wat voor positieve invloed de therapie heeft gehad op de ontwikkeling van Jack. In een woord: geweldig!