Heerlijk barbecueën bij Beachclub Royal

Heerlijk barbecueën bij Beachclub Royal in Hoek van Holland voor Stichting Nicolette

Op donderdagavond 21 september 2017 kunt u de zomer passend afsluiten. Wat is er fijner dan een compleet verzorgde barbecue op een mooie plek op het strand van Hoek van Holland? En daarmee steunt u ook nog eens het Westlandse goede doel; Stichting Nicolette.

Voor het bedrag van 6o euro per persoon voor volwassenen (30 euro voor kinderen tot 14 jaar) kunt u genieten van een heerlijk barbecue buffet. Vanaf 19:00 uur is iedereen van harte welkom. Het buffet opent om 19:30 uur. De sfeer wordt verder verhoogd door de zanger Cornel die u met een optreden zal verrassen.

Iedereen is van harte welkom. Wel graag even aanmelden zodat we weten dat u komt.

Opgeven kan via tel: 06-53735563 of via de mail: info@stichtingnicolette.nl

poster_stichting-nicolette_bbq