Maandag 6 januari 2014

Finn Tetteroo

Finn Tetteroo

Hallo Allemaal,

Mag ik me even voorstellen? Ik ben Finn Tetteroo ik ben 6 jaar en ik zit op de Windroos in Naaldwijk.

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend dat ik  bijna naar de dolfijn thearapie mag in Curacao. Volgende week donderdag 16 januari is het zover, dan ga ik met papa, mama en mijn broertje Sepp naar Curacao. Opa en oma komen ook gezellig langs in Curacao maar die komen iets later. Ik heb veel zin om met de dolfijnen te gaan zwemmen. Papa en mama weten wel waar de dolfijnen mij allemaal bij gaan helpen en mij gaan leren. lees maar…

Finn heeft sinds zijn geboorte een ontwikkelingsachterstand, hierdoor is hij na de therapeutische peutergroep waar hij zat tot zijn 4e jaar, direct naar de Windroos in Naaldwijk gegaan.

Hij heeft hier al veel geleerd maar we zien ook dat niet alles gemakkelijk en vanzelf gaat.. Nu hij 6  jaar is , is het belangrijk dat hij zich beter leert concentreren en gerichter met taken bezig is, duidelijker leert praten en beter leert omgaan met zijn emoties.

Hierdoor hopen we te voorkomen we dat hij (nog meer) aansluiting gaat missen met leeftijdsgenootjes en kan hij zich verder kan gaan ontwikkelen.

We zijn erg benieuwd wat het ons gaat brengen, we hebben 2,5 jaar gewacht op deze bijzondere reis. Het zal hefig,emotioneel en geweldig worden. Lees onze blog om te zien hoe het gaat met Finn!

Groetjes van Sylvia,Jelle,Finn en Sepp