Maandag een therapiedag met keuzes

Vandaag ging de therapie weer prima. Coen moest veel keuzes maken en mocht ook steeds kiezen wat de dolfijn moest doen. Hij heeft erg gelachen toen de dolfijn zijn tong uitstak naar hem! Je merkt dat hij zelfverzekerder bezig is en ook complimenten goed kan ontvangen. Hij heeft het kernkwaliteiten spel gedaan om te ontdekken waar hij goed in is en waarom en wat er nog beter kan.

Hij mocht nu ook met een duikbril en snorkel zwemmen, waardoor hij goed kan zien wat de dolfijn doet en ook echt samen met de dolfijn communiceert onder water!

Coen met snorkel

Wybe heeft een nabespreking van een gilbui gehad en het omgaan met spanningen is weer volop besproken. Hij moet nu leren om eerst over consequenties na te denken voor hij bijvoorbeeld een grapje uithaalt en ook daar is mee geoefend. Bij het dock en met de dolfijn is hard gewerkt aan zijn motoriek en oogcontact. Het steeds in contact blijven met de dolfijn vind hij nog moeilijk. Het zwemmen samen gaat prima en Wybe kan steeds beter de gebaren voor de dolfijn uitvoeren.
DSC01068

We gaan volop vooruit!