Spinnen voor Stichting Nicolette!

Zaterdag 19 november was het een grote drukte bij de loods van Van Geest Internationals BV in De Lier.

Vanaf 13.30uur werd er namelijk een 4 uur durende Spinning Marathon gehouden voor Stichting Nicolette

Er was een geweldige opkomst, ieder uur waren er 63 fietsen bezet door fanatieke mensen die voor het goede doel gingen spinnen.

Ook de spininstructeurs waren zeer enthousiast, en gaven met veel plezier een uur kosteloos les!

Iedere spinner werd tijdens het spinnen voorzien van een sportdrankje en gesponsord fruit.

Er werd heel wat gezweet, en zeker aan het einde van ieder uur was het even afzien.

Aan het einde van de Spinning Marathon werd door de voorzitter van Stichting Nicolette twee gezinnen verblijd die met hun kind naar Curaçao kunnen afreizen

om dolfijntherapie te gaan volgen. Stichting Nicolette bekostigd de therapie en een ticket voor het kind en één voor een ouder/begeleider.

Het eindresultaat van deze Spinning Marathon was dat er een bedrag van ruim €6000,00 was opgehaald.

Inmiddels is er voor 19 kinderen therapie gerealiseerd, waar wij alle vrijwilligers, sponsors en donateurs ontzettend dankbaar voor zijn.