Spinning Marathon – €16.000,00

Spinning Marathon voor Stichting Nicolette levert totaal €16.000,00 op…….!!

De Spinning Marathon die gehouden is op zaterdag 20 november in de hal van Van Geest International in De Lier heeft totaal iets meer dan €16.000,00 opgeleverd.

Om 13.30 uur werd het startsein gegeven door Rene van Geest, en konden de 65 spinners beginnen om zich voor Stichting Nicolette in het zweet te fietsen.

De instructeurs Ton, Wesley en Roel maakte er voor de spinners leuke uren van, zodat de spinners voldaan van de fietsen stapte.

Na het spinnen was er gelegenheid tot het nemen van een drankje of een hamburger van Hamburger Dirk.

Deze dag werd mede een geweldig succes omdat een Stichting uit het Westland een donatie heeft gedaan van €10.000,00 waarvoor onze grote dank.

Stichting Nicolette kon deze dag ook mededelen dat het 6e kind naar Curaçao mag afreizen om daar Dolfijn therapie te gaan volgen. Inmiddels is er een wachtlijst voor kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die dolfijntherapie in Curaçao willen volgen. U kunt deze kinderen helpen om een stapje verder in hun ontwikkeling te komen door donateur te worden. Voor meer informatie: www.stichtingnicolette.nl Langs deze weg willen wij iedereen bedanken die aan deze dag heeft meegewerkt.