Spinning Marathon Stichting Nicolette

Op zaterdag 2 november organiseert de Stichting Nicolette opnieuw een Spinning Marathon.

Ook dit keer zijn we weer welkom in de hal van Van Geest International in de Lier.

Om 13. 00uur zal het startsein gegeven worden en de fietsen zijn te koop voor €25, 00 per uur en de VIP fietsen voor €50, 00 per uur.
Voor de jeugd tot 14 jaar heeft de Stichting Nicolette speciale tarieven, zij betalen voor een fiets € 12,50 per uur en voor een VIP fiets €30, 00.

Kinderen zijn ook van harte welkom deze middag, ook voor hen hebben we leuke bezigheden.

Graag aanmelden via info@stichtingnicolette.nl of een belletje naar Anne-Mieke Berkel 06 53735563.

Ook voor andere vragen over dolfijntherapie kunt u bij haar terecht!!!

We hopen door middel van deze marathon dat er opnieuw een gezin naar Curaçao kan gaan om daar dolfijn therapie te volgen.

U fiets toch ook mee?

Download hier de poster