Tennistoernooi op VT de Hoek

Wanneer?  Zondag 19 juni

Tijd? 12.30-17.00

Voor wie? Voor leden en niet leden van VT de Hoek/ iedereen die het leuk vindt om te tennissen en een bijdrage wilt leveren aan een goed doel in het Westland

Kosten; 17,50 Dit is inclusief een  lekker broodje, drankje en een gezellige middag

Doel: De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Nicolette

Wat doet Stichting Nicolette?

Stichting Nicolette biedt de mogelijkheid aan kinderen in het Westland met een beperking, om dolfijntherapie te volgen op Curaçao.

Omdat je als iedere ouder het beste wilt voor je kind, pak je alle kansen en mogelijkheden aan om vooruitgang te boeken. Dolfijntherapie is een kostbare aangelegenheid, de stichting betaalt de therapie en vliegtickets voor het kind en 1 ouder.
Verder helpt en begeleid de stichting bij het boeken van de reis, en het zoeken naar het juiste verblijf op Curaçao.

Wie doet er mee met deze sportieve middag op Vt de Hoek?.

Opgeven kan bij  Christa Burgersdijk christa.vroegop@hotmail.com 0614370497

of Madeleine Portengen nl_madeleine@yahoo.com