Vitrona WK Bridge brengt € 720,- op voor goede doel

“Vitrona WK Bridge brengt € 720,- op voor goede doel

Afgelopen zaterdag organiseerde Vitrona haar eerste Westlands Kampioenschap Bridge.
Het was een groot succes. De 72 Westlandse Bridgers waren laaiend enthousiast om in de showroom van Vitrona ontvangen te worden, de inschrijvingen gingen namelijk ook heel erg snel. Na een kopje koffie begon het toernooi gestaag, iedereen keek nog een keer naar de  prijzentafel waar mooie prijzen op gepresenteerd stonden die geschonken waren door: Mitra Slijterij uit Monster, Ammerlaan Orchideeën, EndeDelivery, Bakkerij Schalke en natuurlijk de schitterende wisselbokaal die geschonken werd door Dump de Kleine Woerd. Na het spelen van de zes rondes in de drie verschillende lijnen werd er nog een gezellig feestje door Vitrona geschonken.

Want voor iedere inschrijving werd een bijdrage/inschrijfgeld gevraagd van € 5,00, waarbij er uiteindelijk een totaalbedrag van € 720,00 werd opgehaald. Dit betekend dat iedereen het dubbele geschonken heeft als gevraagd! Het totale inschrijfgeld en schenking word volledig voor 100% aan het goede doel “Stichting Nicolette” geschonken. Wij danken iedereen hartelijk voor de ruime schenking!

De 1e prijs winnaars van het Vitrona WK Bridge zijn geworden:

A-lijn: Jan van den Berg & Jan Zwinkels (met 60,0%).

B-lijn: Kees en Jeanne Duijvesteijn (met 64,5%).

C-lijn: Tiny Alleblas & Willy Nederpelt (met 62,5%).

Kees en Jeanne Duijvesteijn (64,5%) mogen zich een jaar lang de Vitrona Westlandse Bridge Kampioenen noemen en namen de wisselbokaal mee naar huis ter verdediging van volgend jaar.

Namens Vitrona willen wij iedereen bedanken voor alle positieve reacties en de geweldige avond!

Voor een impressie met foto’s kunt u kijken op www.facebook.com/Vitronazonwering.

Bridge WK bij Vitrona Naaldwijk 23 feb '13 027