vrijdag 14 september

Het is alweer de 5e en laatste therapiedag voor deze week. Wat gaat het snel en wat hebben we al veel meegemaakt. Vanmorgen na het ontbijt om 9u naar de receptie van het hotel om te wachten op onze huurauto. Het weekend zijn we vrij en gaan we het eiland rondtoeren. Even wat regelwerk en daarna konden we op weg met een leuk busje, nu nog uitvinden waar hier de AH zit maar ook dat is gelukt. Apart hoor om, als je zo ver weg bent, je toch gewoon de meeste spullen die we in Nederland hebben ook hier te kunnen kopen. Flink wat ingeslagen gelijk maar zodat we de komende dagen even geen boodschappen hoeven te doen. Terug in het appartement nog een boterhammetje gegeten, spullen gepakt en op naar therapie.
Charity heeft samen met Anja en Teresa gesproken over welke kwaliteiten je zelf hebt, moeilijk onderwerp maar na wat uitleg ging het best goed. 1 van Char d`r kwaliteiten, kwamen ze tot de conclusie, is: veel durven en stoer doen. Niet verkeerd maar ze komt vaak stoerder over dan dat ze zich waarschijnlijk voelt. Een belangrijk punt om aan te werken dus, gewoon jezelf mogen zijn. Ze hebben vandaag ook iets langer binnen gewerkt.

Samen zwemmen met Chabelita

Het voornemen als ze het water in zouden gaan, zonder spetteren als dames vanaf het dok het water in. Even zonder stoer doenerij dus, t lukte bijna op een paar spettertjes na! Ook het samen rondjes zwemmen met Chabelita ging rustiger en netjes. Meerdere rondjes op deze manier gezwommen en dat ging best goed. Samen met Anja de hoepel vasthouden waar Chabelita 3 keer doorheen sprong zorgde bij Char voor een grote lach. Kijk eens wat ik allemaal kan! Alles met wat meer beleid dan voorheen en t lijkt erop dat

Samen spelen met de bal

dat ook Char een fijn gevoel geeft. Uiteraard moest er wel even stoer met het surfplankje gezwommen worden, Chabelita duwde Char weer lekker hard door t water. Heerlijk om te zien hoe beide dames daarna een big smile lieten zien, zo van dat doen we toch maar even.

Droomwens bespreken.

In de pauze op het droge samen met Anja liggend op de mat, gesproken over wat nou je grootste droomwens is. 3x raden haha, veel van jullie weten vast het antwoord wel. Trouwen en samenwonen met haar vriendje Teun! Nou, wie weet! Ook nog gehoepeld, wie zou dat het beste kunnen? Char ging heel goed en toen was Anja aan de beurt, oeps zou het gaan lukken? Al zolang niet meer gedaan, nou ook Anja deed het prima. De cameraman mocht ook nog maar helaas, hij bakte er niet veel van tot groot vermaak van Char. Het is ook echt een vrouwending was haar conclusie. Na het gehoepel weer lekker het water in voor een kus en een dansje met Chabelita natuurlijk.Aan het einde van deze sessie, afspraken gemaakt over hetavondprogramma van de dames. Om zeven uur zouden Anja en Teresa Char komen halen om eerst op te tutten en daarna naar de disco te gaan. Char heeft haar discokleren 😉 zelf uitgezocht, ik heb haar haren ingevlochten en toen werd er eindelijk op de deur geklopt! Eerst nog op de foto met zijn 3tjes en daarna kon het feest beginnen.

Vlak voordat de dames uitgaan!

Van Peet geld meegekregen, want ja ze moest wel een rondje geven natuurlijk. Wat had ze er zin in, we zijn benieuwd hoe ze het heeft daar maar haar kennende geniet ze volop. Morgen zal ik verslag doen van haar disco avontuur, ze is nu nog niet thuis namelijk. Hopelijk kan ze de weg hierheen nog vinden want ze zou wel ff aan t bier gaan :). Wensen we alle lieve lezers een heel fijn weekend toe en tot morgen!