vrijdag 16 maart

Gisteravond hebben we ook kennis mogen maken met de huisarts van Curacao.

René was gaan snorkelen en Marijn was met steentjes aan het gooien en zie, geen goede combi want een steen raakte per ongeluk René. Na een uurtje begon hijte klagen over hoofdpijn en daarna heel duf en slaperig werd. Dus we hebben toch maar contact gezocht met de dokter. René bleek een lichte hersenschudding te hebben en moest 48 uur rust houden op bed. Maar voor degenen wie René kennen is 48 uur erg lang dus hij ging vanmorgen vrolijk mee met ons om naar de laatste sessie van deze week te gaan.

De week is heel hard gegaan maar heeft ons echt veel meer gebracht als we gehoopt hadden. Arlette is zich veel opener gaan opstellen loopt echt te stralen en geniet ondanks dat ze het spannend vind volop. Astrid benadruk ook steeds aan haar dat ze nieuwe dingen best spannend mag vinden en dat zij ook dingen heel spannend kan vinden.

Arlette kan de dingen ook goed verwoorden wat supermooi is om te zien. Zo had ze aan Astrid uitgelegd dat ze van de surfplank die best hard gaat als Li-na hem voort duwt kriebels in haar buik krijgt .

Op het vlot en in het water lag Arlette weer volop te stralen, en is ze weer gefilmd door de cameraman uit Canada, hij vond het uniek dat zij zo veel lachte en vrolijk was en hij genoot hiervan.

René en Marijn hebben vandaag een kus gehad van een zeehond (is weer iets anders als van een dolfijn) en hebben een speurtocht gehad. Bij de broer/zussen club is een jongen van 16 gekomen dus dat was wel gezellig voor René. Zij zijn samen gaan snorkelen.

Astrid Gaat dit weekend naar Aruba om parachute te springen dus wij zijn maandag vrij, maar halen we die dag volgende week zaterdag in.

Verder gebeurt hier te veel om te vertellen, afgelopen maandag is een klein dolfijntje geboren wat ze volgende week naar buiten willen brengen. Ronald gaat nog naar de Marinebasis Parera waar hij in dienst heeft gelegen en oud collega ontmoet waar we volgende week mee gaan uit eten tussen de lokale bevolking ergens tussen de cactussen.

Arlette geeft Li-na een handje

Marijn met een zeester op hoofd.