Vrijdag 19-09-2014

SONY DSCHallo lieve lezers,

 Vandaag alweer de laatste therapie dag van de eerste week gehad.

Wat is het ongelofelijk snel gegaan, ik kreeg de vraag of ik tevreden was met hoe alles gaat.

Maar natuurlijk, we hebben al heel veel tips meegekregen voor in de praktijk, soms heel simpel maar het werkt.

De eerste dag was ook voor Paul aftasten maar een week met haar gewerkt te hebben heeft hij inmiddels een goed beeld gekregen en ook snapt hij dat Marloes vaak overschat wordt.

Ze hebben vandaag weer met de plaatjes g

eoefend het zijn er telkens 6 en als je ze in de goede volgorde legt krijg je een verhaal, het blijkt voor Marloes toch heel moeilijk te zijn maar met wat hulp lukt het wel!

Ook gingen ze Marloes testen of ze bij haar standpunt kan blijven ze had vandaag een grijs hemdje aangetrokken wat ze zelf had uitgekozen en toen opeens kwam er een ‘vreemde” binnen en die zei dat het helemaal geen leuk hemdje was en dat ze een andere kleur had moeten kiezen, Marloes twijfelde wel maar hield toch uiteindelijk vol dat het wel een leuk hemdje was.

Een verhaal terug vertellen is ook moeilijk voor haar ze SONY DSCgooit dan nog wel eens dingen door elkaar zelfs van de dagen ervoor doen dan mee, ook daar oefenen ze dan 

P1010347

mee.

En toen was het weer tijd om naar Kanoa te gaan!

Het is ongelofelijk hoe die 2 met elkaar omgaan zo gaaf om te zien, Kanoa komt nu al uit zich zelf naar Marloes om een zoen te krijgen, nou kan ze dat ook wel heerlijk hoor, haha.

Paul bleef nu vrij lang zitten op het dok en liet Marloes al heel veel zelf doen en dat ging prima.

Het nieuwe kunstje wat vandaag geleerd is op je buik gaan liggen en je voor laten duwen door kanoa en ook een plankje voor je houden net als bij zwemles en dan je laten duwen door Kanoa en dat gaat snel, wauw!!!!

Ook op het dok weer gewerkt aan de concentratie, picto’s op volgorde leggen enz.

En ja toen weer met Paul in het water Kanoa door een hoepel laten springen onderwater met haar gespeeld, Kanoa kwam met een zeekomkommer op haar neus boven en bleef maar voor Marloes liggen, hij wilde het aan haar geven, hij ging pas weer naar de trainer toe toen Marloes het gepakt had.

Ze hebben vandaag eigenlijk alle dingen door genomen waar Marloes aan gewerkt heeft zowel op het droge als in het water.

Met Paul nog ff nagepraat over de afgelopen week en we gaan dat zo doorzetten voor de komende week.

Inmiddels zijn we als gezin compleet, Esther en Nanne zijn er nu ook! We gaan morgen lekker naar het strand want het is heel heet hier, voor jullie allemaal een fijn weekend en tot de volgende mail.