Vrijdag 9 oktober

“De laatste therapiedag”
Voor Britt is dit haar laatste dagje therapie en voor Ryan en Alissa de laatste dag van de Kids Club. Zij gaan lekker snorkelen in de zee met Gabriella.

Britt werd om half 4 opgehaald door Matthias en Nine voor de binnen therapie. Om 16:00 gingen ze naar buiten. Matthias kwam toen naar ons toe om te vertellen dat Britt weer was weggevallen. Ze zouden daarom meer therapie op het platform doen in plaats van in het water. Britt deed het verder weer heel goed en was wel wat afwezig in het water, maar ze deed toch goed haar best.

Bij het laatste gesprek vertelde Matthias dat, ondanks dat ze de laatste week het heel rustig aan hebben moeten doen, ze het heel goed heeft gedaan. We hebben als laatste nog een hele gave foto gehad en een USB stick met foto’s en video’s.

Wij willen hierbij nogmaals iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat Britt deze therapie heeft kunnen volgen. Familie, vrienden, kennissen, Stichting Nicolette, Stichting ABC: Echt IEDEREEN onwijs bedankt dat wij ook als gezin dit mee mochten maken!!!

Na de therapie zijn we met Richard, Lillian en Felicity gaan eten. Wij hadden de tweede week om dezelfde tijd therapie en het zijn onze buurtjes van Bon Bini. We hebben het heel erg naar ons zin gehad en heerlijk gegeten.

Tot morgen x x

IMG_2122 IMG_2128 IMG_2134