WESTLANDERS FIETSEN MEE VOOR STICHTING NICOLETTE

De Bradelier zit erop! We hebben een week kunnen genieten van een bruisende dorpskern.
De vandenende adviesgroep heeft op de Braderie acte de presence gegeven met een sportieve stand.
Gedurende 2 dagen konden voorbijgangers op een racefiets klimmen en met elkaar de strijd aangaan.
Van iedere deelnemer vroegen we een vrijwillige donatie voor een goed westlands doel .
Het werd de stichting Nicolette, die zich inzet voor westlandse kinderen met een beperking.

De deelnemers hebben zich letterlijk in het zweet getrapt en hebben gezamenlijk het prachtige bedrag van €. 952,00 bijeen gefietst.
Donderdagmiddag, 11 augustus 2011 is de cheque overhandigd aan mevrouw A. Berkel van Stichting Nicolette.

De snelste tijd over beide dagen  is bovendien beloond met  een WII-sports pakket. De prijswinnaar is Ronald van den Berg uit Naaldwijk geworden, die 2 dagen achtereen doneerde en op de fiets klom om zijn tijd scherp te zetten. De gelukkige winnaar heeft eveneens op donderdag 11 augustus zijn prijs in ontvangst genomen.

Rest ons nog namens de medewerkers van de vandenende adviesgroep en de Stichting Nicolette, alle bezoekers en deelnemers te danken voor deelname en het bijeen gefietste bedrag!