Woensdag 14 maart

Vandaag gingen we al voor de derde keer richting li-na , de zon scheen volop dus we hebben ons eerst goed ingesmeerd. Is hier echt nodig want voor je het weet ben je knalrood, zelfs als het bewolkt is kan je goed verbranden.

De sfeer zat er vanmorgen al weer aardig in, vandaag mochten ook René en Marijn mee op het vlot dus dat maakte het voor Arlette een extra uitdaging.

Gisteravond met de kennismaking  met alle andere ouders die ook deze twee weken dolfijn therapie krijgen had Arlette met Astrid afgesproken dat ze ervoor gingen zorgen dat haar broers eens goed nat ging laten spetteren door Li-na, het idee alleen al vond Arlette geweldig.

Die kennismaking was trouwens erg leuk, je zag de rest van de ouders van de andere sessies en kinderen en alle medewerkers van het team die echt stuk voor stuk geweldig enthousiast en leuk zijn voor de kinderen en echt een fijne energie uitstralen waar je je wel thuis moet voelen.

In de tweede sessie zit een kindje dat uit Canada komt en gevolgd wordt door een tv ploeg, dus Arlette is straks ook nog in Canada op tv te zien.

Maar om op de therapiedag van vandaag terug te komen heeft Arlette genoten en heeft haar broers truckjes laten zien die ze gister en eergisteren nog niet durfde. Ze laat ons iedere dag opnieuw weer versteld staan wat ze allemaal durft en doet. Vaak gaat het wel met een zenuwachtig lachje die voor de ouders aan de kant heel aanstekelijk werkt, maar je ziet haar ondanks dat ze het spannend vind volop genieten van alles.

‘s Middags zijn we over de pontjesbrug gelopen in willemstad en hebben wat inkopen gedaan.

Nog even voor de kids van pg2, Arlette mist jullie ook hoor maar heeft straks nog veel meer foto’s om met jullie te delen en inderdaad ze heeft li-na ook al een paar keer een visje gegeven .

En er zijn hier heel veel andere dieren als bij ons hoor vooral allerlei leguanen en hagedissen.

Arlette geeft Lina een dikke zoen

De broers als assistenten dolfijntrainers