Woensdag 15 april

Vanmorgen opgestaan en er was een stevige wind en het was licht bewolkt. We hebben ontbeten en zijn naar Willemstad gegaan om een paar haarbandjes voor Arlette te kopen. Tijdens het zwemmen had ze wat last dat het haar voor haar ogen kwam en met al het zoute water had ze hier toch wat last van. Hierna nog wat door de stad geslenterd en wat gewinkeld.
050
Nadat we terug kwamen hebben we in het appartement wat gegeten en hebben we ons weer opgemaakt voor dag 3. Arlette had gisteren van Sebastian de mogelijkheid gekregen met welke dolfijn ze ging zwemmen en zij was er al over uit dat het Nubia zou worden.
176 foto van Nubia
Rond 13.00 uur waren we weer bij het CDTC en is Arlette weer naar binnen gegaan met Sebastian en Veerle. Hier hoorden ook de jongens dat ze vandaag op het dok mochten komen en alles van dichtbij mee te maken. Ik moet al zeggen dat het vertrouwen al beter is tussen Sebastian en Arlette het nog spannend vind om de persoon aan te kijken met wie ze in gesprek gaat maar als degene dan een stilte laat vallen merk je dat Arlette haar hoofd omhoog richt en dan degene wel aan kijkt. Hier zal Sebastian verder aan gaan werken met Arlette. Ook het duidelijk aanspreken en iemand roepen werd ook na afloop weer met René en Marijn geoefend. Ze zaten weer in andere kamers en gingen elkaar roepen, zij hebben hier een spel van gemaakt. Ook is er na afloop van de sessie zijn er weer afspraken gemaakt, binnen moet Arlette een vraag stellen aan Veerle of Sebastiaan, hierbij hun porberen aan te kijken en hard praten zodat het hoorbaar is en kiezen met welke dolfijn zij gaat zwemmen. Na het einde van de sessie hebben we lekker nog even op het strandje gelegen en na het eten zijn we naar Suiktertuitje geweest en lekker ijs gegeten. Hier merkte we dat de vermoeidheid wat toenam en Arlette is weer lekker gaan slapen om donderdag weer fris op te staan.
SAM_2611137