Woensdag 22 januari 2014

Finn bodyboardWe hebben een rare nacht gehad. Jelle had al een paar dagen last van z’n oren, en gisterenavond was de pijn naar zijn nek en kaak toegetrokken. Dus geen verjaardagsborrel maar vroeg naar bed. Om ongeveer 23.00 uur werd Jelle wakker van de pijn en hebben we besloten een dokter te laten komen. Gelukkig was hij er snel,  met een anibiotica kuur en pijnstillers zijn we weer gaan slapen.

Gelukkig hebben de kinderen er niets van gemekt en heeft Finn goed geslapen. Vanmorgen ben ik met de kinds naar de therapie gegaan. Jelle was nog niet goed genoeg opgeknapt om mee te kunnen.

Finn heeft in de oefenruimte met Merel een spelletje gedaan met zand en bonen,  eerst moest alles bij elkaar gegooid woren en daarna weer scheiden in 2 bakjes, met een zeefje en/of een trechtertje. Eerst gestart zonder drukvest en daarna met drukvest. Zonder drukvest bewoog zijn hele lijf en hoofd. Met drukvest alleen zijn arm.Mooi om deze effecten te zien.

Ook de gewichtjes om zijn voeten gaat goed, hij loopt hier goed mee. Ook steeds iets sneller. Ook zonder gewichtjes aan zijn voeten zijn we bezig met oefenen dat gaat heel goed in het zand op het strand.

Finn mocht daarna weer met de dolfijnen zwemmen. Hij wil het liefst alleen maar hard door het water. Merel doet het u om en om.Eerst een rondje hard dan weer langzaam. Hij gaat zich steed beter concentreren, hij ziet ons wel staan, maar is veel minder met ons bezig dan de 1e dagen.

Op het dock heeft Finn ook weer een concentratie en fijne motoriek spelletje gedaan. Daarna weer het water in met Bonnie en toen voor het eerst op het bodyboard. Hij vond het super cool zoals hij dat zelf kan zeggen.

’s middags heel rusitg aan gedaan ook voor Jelle die weer snel aan het opknappen was gelukkig. Even TV gekeken, geslapen en een uurtje naar het strand. Daarna lekker thuis gegeten.

Finn hebben we voor het slapen gaan nog even laten douchen, hier zagen we heel duidelijk de 1e effecten van de thearapie. Helemaal zelf douchen, haren nat maken, inzepen, afspoelen en afdrogen ! Top gedaan Finn. Mama en Papa ontroerd van wij hij doet.

We hebben ook nog lekker met Finn gekletst voor het slapen gaan, hij vroeg van alles en vroeg ook goed door is dat ook nieuw?? Of deed hij dat al…we zullen er de komende dagen/week achter komen!