Zaterdag 11 en zondag 12 april

Vanmorgen vroeg vertrokken richting Schiphol. Daar kwamen we erachter dat we nog een tas thuis hadden laten staan. Hier zat het huiswerk van de jongens in. Gelukkig was de achterbuurman Jan bereid om deze nog na te komen brengen. Jan, nogmaals bedankt. Tijdens de vlucht hebben we het eerste deel veel last gehad van hevige turbulentie en veel wind. Hierdoor vlogen we wat langzamer en duurde het wat langer maar we zijn goed geland. Bij aankomst een lekker zonnetje , 30 graden en een stevig windje.
Bij aankomst in Lion’s Dive Beachresort ingechekt en naar onze kamer gegaan, met uitzicht op het grote 50 meter bad en de jongens konden niet wachten om een duik te nemen. . Nog even gelopen langs de nieuwe winkels op Mambo beach en we hebben hierna gegeten bij Hammingway.

Zondag 12 april.

Vanmorgen waren we vroeg wakker, om half 7 werden de eerste baantjes al weer getrokken in het zwembad. Vanmorgen hebben we de map opgehaald en hierin stond de informatie waar het deze dagen om zal gaan. Arlette zal de komende twee weken met Sebastiaan gaan werken bij CDTC. In de loop van de dag komt de auto en kunnen we naar de stad gaan of wat van het eiland gaan zien.