Zaterdag 24 maart

Vandaag was het voor ons toch ook echt zover, onze laatste wandeling naar het CDTC wij hadden nog mazzel in verhouding met de rest van de groep die in onze sessie zaten want wij konden in etappes afscheid nemen, gisteren van de andere ouders, vandaag van het CDTC en dinsdag pas van het eiland.

Arlette liep vandaag vol trots richting Li-na , haar beide broers mochten weer mee het dock op dus Arlette pakte ze allebei bij de hand en trok ze mee richting Li-na. Het was echt de grote zus die haar kleinere broers eens ging laten zien wat ze allemaal weer kon in het water.

Het was super mooi om te zien hoe Arlette genoot van haar laatste sessie. Ze was super ontspannen en straalde helemaal. We hadden er eigenlijk met alles rekening mee gehouden dat het voor Arlette aan het eind van de sessie een probleem ging worden en dat ze zou blokkeren zo gauw ze afscheid van Li-na moest gaan nemen, maar niks was minder waar Arlette zwaaide Li-na gedag en gaf haar nog een hele dikke kus. En liep en hand in hand met Astrid richting de douche om zich om te kleden.

Bij het eindgesprek kwam Arlette er bij zitten ze nam eerst haar foto’s en video in ontvangst wat trouwens heel erg leuk is want ze hebben van het CDTC hele mooie foto’s en een leuke video van de 10 dagen gemaakt die we nu mee kregen.

We hebben alles nog goed doorgesproken en krijgen  ook nog een verslag wat we kunnen gebruiken en school misschien ook zodat we wat Arlette hier geleerd heeft thuis kunnen vasthouden en toepassen.

Toen kwam het afscheid , en dat blijft altijd zwaar voor iedereen dus ook voor Arlette kwamen de traantjes even tevoorschijn. Maar we zijn nog heerlijk naar de dolfijnenshow gaan kijken en ze weet dat we nog niet naar huis gaan maar nog even een paar dagen gaan genieten van alles wat het eiland ons te bieden heeft.

Bij deze willen we als eerste stichting Nicolette onwijs bedanken dat we door jullie deze therapie hebben kunnen volgen, het is echt een super mooie ervaring die we ons leven niet meer zullen vergeten .Ook veel dank aan meneer van Zanten die voor ons iedere dag zorgde dat ons dagboek toch kon worden bijgewerkt en er iedere dag een berichtje van ons stond.

Verder willen we iedereen super bedanken voor het meeleven met ons het was echt geweldig al die kaarten , mailtjes, sms’jes  en de reacties op deze site.

Arlette en de rest van het gezin doken iedere keer achter de laptop om te genieten van alle leuke en lieve reacties van jullie we vonden het erg leuk en ik denk dat Arlette ook wel tot dinsdag blijft kijken of er nog een reactie bij is gekomen. Wij gaan nu nog even genieten van de laatste dagen .

Afscheid nemen blijft moeilijk

Arlette kreeg een aandenken van CDTC