Zaterdag 25 april

Vanmorgen snel naar de supermarkt geweest om daarna lekker de stad in te gaan. We hebben weer diverse spulletjes en souvenirs gekocht. De stad wordt al aardig oranje. Het is te vergelijken of het Nederlands elftal moet voetballen met een EK of WK. Overal word oranje kleding tevoorschijn getoverd en de vitrines liggen er vol mee. Het leeft hier volgens mij meer dan in Holland. Arlette heeft vannacht onrustig geslapen en heeft misschien wel alles in haar dromen de revue laten passeren. Ze heeft vanmorgen wel een paar keer gezegd dat ze Papito mist, hebben een keer gezegd dat we nog wel even gingen kijken maar verder gaan aandacht aan geschonken en zij heeft het ook maar laten gaan. Vanmiddag zijn we richting Westpunt gereden en zijn naar Cas Abau Beach geweest, hebben een paar bedjes gehuurd en lekker chill gedaan.
075
De jongens lekker gesnorkeld en zij hebben o.a. een Smooth Trunkfish , een Rainbow parrotfisch, een Blue angelfish, een Fairy basslet , een Trompetfish en een Barracuda gezien . En nog wat vissen maar dat wordt te veel om op te noemen.
We zijn teruggereden vanaf Cas Abau via St. Willebrordus en zijn daar nog even uitgestapt om bij de flamingo’s te kijken.092
Eenmaal terug in het resort hebben we nog een duik genomen in het zwembad om nog even af te koelen. Vanavond zullen we nog even over de boulevard lopen en willen we nog wat gaan drinken.