zondag 1 juli

Vrijdagochtend was het dan echt zo ver. Om kwart voor vier ging de wekker, het duurde even voordat kelsey begreep wat er ging gebeuren. Om half vijf zaten we nog wakker wordend in de auto op weg naar Jorrit, die zo lief was om ons weg te brengen naar schiphol.

Eenmaal daar aangekomen wilde Kelsey wel gelijk het vliegtuig in. Even goed zoeken waar we heen moesten om in te checken, wat erg snel gebeurde omdat we eruit gepikt werden. Eenmaal door de douane was het eerst tijd voor een lekker bakkie en vliegtuigen spotten. . Nog even lekker shoppen, en vooral veel rondkijken werd het tijd om naar de gate te gaan. Eenmaal daar aangekomen was het weer wachten en ondertussen raakten we in gesprek met een ander gezin die ook therapie gaan volgen, de jongens en Ryan hadden gelijk een leuke klik.

De vlucht had iets vertraging maar na een half uurtje konden we dan echt vertrekken. Kelsey vond het allemaal wel spannend maar genoot ook.

Tijdens de vlucht was ze wel een beetje van slag, niks was goed en in het begin moest ze echt even haar draai vinden. Na verloop van de vlucht ging het steeds beter, alleen wilde ze niks eten of drinken. De pitt stop op Sint Maarten duurde best lang als je niet van je plekje afkan, ivm de schoonmaakploeg in het vliegtuig. Daar had Kelsey best even moeite mee.

Het laatste stukje richting Curaçao verliep prima.

Na de douanecheck even de koffers opzoeken en de buggy, maar die was nergens te vinden, gelukkig na een klein kwartiertje was hij boven water. Alleen de voetenplank was onvindbaar. Na ongeveer een half uur zoeken en wachten niks gevonden, dus dan maar snel de taxi opzoeken van het CDTC die ons naar ons Dolphin Suites bracht.

Daar zijn  we heel hartelijk ontvangen. De kinderen hadden het zwembad snel ontdekt. Aan het eind van de middag zijn we naar Hemmingway gegaan voor een lekker drankje en wat gegeten.

Om half acht( tijd van hier) zijn we naar bed gegaan.

De volgende dag, zaterdag hebben we genoten van het heerlijke weer, al begon de dag met een tropisch buitje. Even wat boodschapjes gedaan.

Ook wilde Kelsey even bij de dolfijnen gaan kijken dus op weg naar het sea aquarium. De zeeleeuwen show vond ze geweldig.

Na een boterhammetje zijn we lekker naar het strand gegaan, de kinderen hebben zich prima vermaakt met hun nieuwe vriendjes.

Om acht uur was kelsey zo moe dat ze bij opa op schoot in slaap was gevallen, lekker in dromenland.