Zondag 12 februari 2012

Aangezien we gisteren allemaal om 20:30 uur op bed lagen, waren we vanochtend om een uur of 6 klaarwakker. Buiten regende het flink hard, maar toch was het comfortabel warm. Omdat we nog boodschappen moesten doen, hebben we wat kaartspelletjes gedaan en wat gelezen voordat we per shuttlebus naar de supermarkt zouden gaan.

Rijden met de shuttlebus was eigenlijk een avontuur op zichzelf. We hadden ons vooraf natuurlijk ingelezen over Curaçao en zagen onder andere dat de wegen erg glad worden als het regent en automobilisten hun snelheid daarop aanpassen. De buschauffeur leek het tegenovergestelde te doen en het moge een wonder heten dat de eieren op de terugweg allemaal heel zijn gebleven. Laverne had het prima naar haar zin in de bus en knoopte met verschillende passagiers een gesprek aan.

Laverne en Isabeau in de zee

Na het boodschappen doen was het buiten inmiddels opgeklaard en zijn we de omgeving gaan verkennen. Zo hebben we een stukje van een show met zeehonden kunnen zien, waar Laverne amper weg te krijgen was, zo leuk vond ze het. We hebben lekker langs het strand gelopen met de voeten in de zee die hier, in tegenstelling tot het zeewater langs de Westlandse kust, heerlijk warm is. Verder hebben we een bezoekje gebracht aan diverse winkeltjes en een ijsje gegeten. Uiteraard hebben we als echte zwemfanaten de halve middag in en bij het zwembad gezeten.

Laverne in het zwembad

Laverne is nu met papa naar het strand toe voor nog een duik, maar dit keer in de zee. Ze is net als afgelopen weken weer aan het aftellen, maar dit keer niet voor de vliegreis, maar voor de eerste therapiedag morgen. Ze is heel benieuwd en heeft er vooral erg veel zin in, net als de rest van het gezin!